Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miroslav Škoro:

'Nisam u politiku ušao da bih trgovao, nego da bih mijenjao stvari'

Miroslav Škoro
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
16.01.2020.
u 14:14

Podijeli ako ti je dosta priča o koalicijama i podjeli plijena i želiš da političari, umjesto za vlastitu dobrobit, konačno počnu raditi za narod! – pozvao je Škoro svoje sljedbenike na Facebooku

Nisam u politiku ušao da bih trgovao, nego da bih mijenjao stvari! Poručio je to preko Facebooka bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro koji je u prvom krugu izbora osvojio 465 tisuća glasova, odnosno 24,45 posto.

– Podijeli ako ti je dosta priča o koalicijama i podjeli plijena i želiš da političari, umjesto za vlastitu dobrobit, konačno počnu raditi za narod! – pozvao je svoje sljedbenike.

Prije nekoliko dana Škoro je objavio kako mu se podmeće da je nečiji igrač.

– Otkad sam najavio kandidaturu za predsjednika, podmeću mi da sam nečiji igrač. Za razliku od njih, ja sam svoj - i vaš – poručio je tada Škoro koji je, sudeći prema objavama, već krenuo u kampanju za parlamentarne izbore.

VIDEO Škoro: Pred nama je politička utakmica

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
15:36 16.01.2020.

Promjene su jedini spas. Propalo mi je 30 godina života u iščekivanju da Hrvat dođe na vlast u Hrvatskoj.

ĆI
ćiro
15:21 16.01.2020.

ajmooooo skoroooo✌

BU
burza
15:31 16.01.2020.

E moj skoro blago onom tko ti vjeruje njegovo ce biti kraljevstvo nebesko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije