Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nisam rekao Kovči da Petrač stoji iza ubojstva Vjeke Sliška

vladimir zagorec
Goran Stanzl/PIXSELL
11.11.2009.
u 20:08

General Vladimir Zagorec svjedočio je u nastavku suđenja Nikici Jelaviću optuženom za četiri pokušaja ubojstva i ubojstvo. Zanijekao je da je rekao kako Hrvoje Petrač stoji iza ubojstva.

Miju Kovču upoznao sam u jesen 2007., kada mi se javio jedan moj znanac iz Dalmacije koji je bio u Beču. Molio me da popričam s njim, jer je Kovčo imao problema s nekim lokalima u Zagrebu te je mislio da mu ja kao osoba koja je radila u državnoj službi, mogu pomoći. Našli smo se u nekom kafiću u Beču i u jednom trenutku on je spomenuo Sliška te kako svi znaju tko stoji iza ubojstva, samo se boje reći – kazao je danas general Vladimir Zagorec, svjedočeći u nastavku suđenja Nikici Jelaviću, optuženom za četiri pokušaja ubojstva i ubojstvo.

Zagorec je doveden iz pritvora u Remetincu, u sudnici je sjedio okružen četvoricom policajaca, a kada mu je sutkinja predočila Kovčin iskaz, u kojem je Kovčo naveo da mu je “Zagorec u Beču rekao da je Sliškovo ubojstvo naručio i platio Petrač”, Zagorec je kazao:
– To je netočno, nisam mu to rekao.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Rubirosa
Rubirosa
20:26 11.11.2009.

Geodet se vratio u stvarnost.Jest jos uvek pomalo prenapuhan ali je na putu da totalno splasne.VL zasto ga oslovljavate sa General,lepse bi mu pristajalo Generalni Zagorac....;)

MM
Mladen Miletić
21:48 11.11.2009.

Nisam rekao Kovči da Petrač stoji iza ubojstva Vjeke Sliška, očekujem slobodu nisam bolestan raditi za vaše pravosuđe, i sebe dovesti u opasnost. Kada se i Sanader isprepada opasnih ljudi sada bi mene namagarčili da ja budem \"svjedok\" nisam bolestann radje ču poslušati savjet odvjetnika.. Znam da vi sve dobro znate od strane suda ali volite budale koristiti za Vaše presude i onda ste mirni ! Nemamo pojma o dijamantima ali kada Petrač kaže mi mu vjerujemo visoki časnik Hrvatske vojske i ako tvrdi da on vidi kroz tašku dijamante onda je to istina !

Avatar sultan46
sultan46
23:19 12.11.2009.

Vidi ga kako samo izgleda,,,poceo se u zensko pretvarat ovaj zagorec...dobro ga guze u cuzi,na slijedece sudjenje ce u suknji i stiklama doci.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije