Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik vlade Federacije BiH
Povratak na članak

Nikšić o Dodikovim najavama o odcjepljenju RS: To bi proizvelo nesagledive posljedice

Nikšić koji je i čelnik SDP BiH, stranke koja je kao i Dodikov Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) dio vladajuće koalicije u zemlji, u četvrtak je na svom Facebook profilu napisao kako mu je sada odlučio odgovoriti svjestan krize koja bi mogla nastupiti

Komentari 6

AK
Aka
20:01 28.12.2023.

Daj ga više zatvorite i nepuštajte luđaka van.

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
18:32 28.12.2023.

Ovo je ka da gledaš utakmicu izmedju Rusije i Saudiarabije, opušteno jerbo ne navijaš za nikoga , sa ledenon biron u ruci, a na kraju od njih dvoje ni jedan pobjediti ne more- a ti uz malo mudrosti izvušeš treći entitet

VL
SA
sanikol
20:38 28.12.2023.

Nadam se da, kada je izrekao rečenicu da ima prijatelje koji će spriječiti vojnu intervenciju, ne računa na prijatelja iz susjedstva koji je ujedno i predsjednik države i zapovjednik vojske.

VL
RA
Raptor
17:08 28.12.2023.

Čelnik tzv. RS je umišljeni, bahati kriminalac kao i njegov glavni sponzor. Inati se i prijeti međunarodnoj zajednici, koja suviše dugo čeka. Taj problem treba riješiti chelovito i ukinuti na genicidu stvorenu tvorevinu tzv RS. Koje budalaštine. Polupismeni korumpirani kriminalci ucjenjuju međunarodnu zajednicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.