Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGLIČKA KRIZA
Povratak na članak

Nikola Grmoja: 'Vojska je već odavno trebala biti na granicama'

Zastupnici Mosta Nikola Grmoja i Miro Bulj u utorak su poručili da su pripadnici Hrvatske vojske već morali biti na hrvatskim granicama zbog novog migrantskog vala koji se kreće iz pravca Grčke, istaknuvši da je ustavna obaveza štititi sigurnost naših građana.

Komentari 5

ZA
Zagy154
11:34 03.03.2020.

Ajde Grmoja i Bulj,obucite odore i krenite,ah da izgubit će te se do granice ko i sa rijekom u vašem kraju

VL
Avatar southman
southman
11:14 03.03.2020.

Zašto je trebala biti ?? Da pokažemo EU da nismo u stanju kontrolirati svoju granicu pa da ne dobijemo pozitivno mišljenje za ulazak u Shengen ?? Kad konačno uđemo poslati ćemo je odmah ! Ali tko će to Gromovniku i Panju objasniti !

VL
DU
Deleted user
11:11 03.03.2020.

Ajde da i ja barem jednom imam isto mišljenje ko Grmoja...

VL
Avatar Zbregov
Zbregov
11:34 03.03.2020.

"izbjeglička kriza" - niste naveli od čega bježe...kad to saznate, izvjestite nas ipak (usprkos što mi već znamo koja je stvarna pozadina)

VL
BA
Barbasmora
11:50 03.03.2020.

Ma nije bilo potrebe....nisi vidia kako je kolinda pozirala na položajima na granici i garantirala kako niko nece proc?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.