Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA DNEVNICE
Povratak na članak

Grmoja: Moguće je da je Saucha kriv, ali je i možda samo bio aljkav

Grmoja je rekao da smatra da premijeri nisu odgovorni osim ako i sami nisu upleteni u to, u što, kaže, sam ne vjeruje

Komentari 10

Avatar southman
southman
11:40 07.03.2017.

Da sam ja kao direktor firme kojoj sam bio na čelu " bio aljkav " em bih upropastio firmu, em bih završio na robiji, druže Grmoja !!!

VL
MI
Mimizo
10:58 07.03.2017.

grmoja nekad je bolje da šutiš nego sve da komentiraš jeli i ti potpisuješ putne naloge da ne pregledaš

VL
SD
sdpesticid
10:48 07.03.2017.

hrvatski sabor- tomislav saucha: vss - diplomirani pravnik. - stranačka pripadnost: socijaldemokratska partija hrvatske ( od ''slučaja'' nezavisni ) dužnosti u saboru: - potpredsjednik odbora za europske poslove - član odbora za ustav, poslovnik i politički sustav - član odbora za vanjsku politiku. izabran: - lista socijaldemokratske partije hrvatske, hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata, hrvatske stranke umirovljenika, hrvatskih laburista - stranke rada, autohtone - hrvatske seljačke stranke i zagorske stranke. - - s obzirom na funkcije koje je obnašao ( možda još obnaša kao nezavisni zastupnik ), stečeno obrazovanje, nije primjetio da se država potkrada na dnevnicama ?

VL
MV
Mijat vrdoljak
10:47 07.03.2017.

A tko je bio aljkav kad Saucha otišao

VL
SU
sudac202
11:33 07.03.2017.

Pa što krade kada nezna sakriti krađu? Lopov amater...

VL
Avatar kravata
kravata
11:25 07.03.2017.

Ua poceli svi branit saucha bit ce na kraju da je napravljen slon od miša. U ostalom nebi novinari imali kome nosit mikrofone pod nos nije vazno sto su rekli samo da su rekli i da se pise a naveduu narod grijeh mrznju i svadu bez razloga.

VL
MA
macor
12:28 07.03.2017.

Grmoja, do juce si drvljem i kamenjem po Milanovicu udarao i najvecim krivcem za aferu dnevnice nazivao. A gle sada. Krivce trazi medu nizim drzavnim sluzbenicima.

VL
MA
macor
12:34 07.03.2017.

Nikola Grmoja na N1, RTL, HRT, raznorazni portali o aferi "Dnevnice;" Ovo je zapovjedna odgovornost Zorana Milanovića". A gle sada. Ni Oreskovic ni Plenkovic nemaju tu zapovijednu odgovornost vec netko sicusni iz drzavne administracije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.