Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVIST IZ KARLOVCA
Povratak na članak

'Sustavom zapošljavanja ili uhljebljivanja stranka gradi piramidalni sustav'

Bio je i član SDP-a u kojeg se razočarao. Objašnjava kako je u SDP-u bio vrh povlaštenih koji nisu imali doticaj s običnim ljudima.

Komentari 9

Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:24 09.11.2017.

Kritika je potrebna, ali molim ne od HNS uhljeba koji cak nisu uspjeli niti preko HNSa ubaciti se u neku poziciju.

VL
BU
Bubalamala
16:19 09.11.2017.

Okomili se na čovjeka i njegov izgled, umjesto da se zapitate jeli opravdano njegovo iznošenje problema u državi. Mislim da je dobro uvidio da je jedan od ključnih problema uhljebljivanje u javnim službama ove države.Organizacija je u nedostatku kvalitetnih radnih mjesta, sustavno zapošljavala podobne koje smo mi svi financirali a jedino oni su imali koristi u političkom smislu. Bili su to sigurni glasovi pa kad se tome doda braniteljska populacija i njihove obitelji, sasvim je to dovoljno da se dobiju izbori a rezultat je svega da tonemo sve dublje bez svijetla na kraju tunela !

VL
G2
grom.2gbr
16:35 09.11.2017.

sve je to istina i samo surova istina uhljebi i danas uzivaju od svoje glasacke masinerije od najnize lokalne razine jer glasacki stroj je razraden do najsitnijih detalja da bi se mogle i tajne sluzbe nauciti kako sve funkcionira kao švicarski sat

VL
DU
Deleted user
15:35 09.11.2017.

Točno je da ima uhljeba na sve strane, no ovaj je zadnji koji bi na to trebao ukazivati, bio je član županijske organizacije SDP-a u Karlovačkoj županiji, naravno za svoj nerad dobivao je novac, pa mu se ukazala prilika da on i njemu po mišljenju kolegica napuste dotičnu stranku jer mu obećaše iz HNS-a bolje uvjete pa je i tamo popušio pa sada kritizira,ukazuje i neznam što. Postavlja se logičko pitanje što nije na taj način razmišljao dok je bio stranački utjecajan i aktivan, da bio je i u čini mi se gradskom ili županijskom vijeću grada Karlovca.

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
15:46 09.11.2017.

Izgleda kao Isilovac is bosne tj syria

VL
PA
pavel1001
19:01 09.11.2017.

obrij bradurinu čimpanza! 🐵

VL
DU
Deleted user
15:34 09.11.2017.

tko je ovaj taliban? koliko vidim skakuce iz stranke u stranku pa odlazi kad naidje na suprotno misljenje.

VL
Avatar kaznitelj
kaznitelj
15:16 09.11.2017.

I šta da mi sad radimo s tom revolucionarnom informacijom ?

VL
SD
sdpesticid
23:31 09.11.2017.

to je naša realnost. ukrušaka za glasačku bazu koliko nećeš.., a ti svoj život ulažeš u njih, hoćeš, nećeš.. kao da smo u nekom kazamatu iz kojeg nema izlaza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.