Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nikad teži pregovori u EU, a ishod mora biti pozitivan

Koronavirus je izazvao krizu takvih razmjera da EU, ako želi opstati, mora reagirati na razmjeran način

Komentari 11

DU
Deleted user
21:42 19.07.2020.

Ni ja ne bi dao pare nekome tko će to potrošiti onako kako želi bez plana i obrazloženja.

VL
DO
doktorica
22:26 19.07.2020.

kad nestane para bit će druga pjesma

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
21:06 19.07.2020.

Raspada se 🙂 Bogu hvala!

VL
NA
nahtt1
21:03 19.07.2020.

Jedino gore od tih pregovora su patetični tekstovi u našim medijima kako neko treba nekome dati pare, ako žele da EU opstane. Jer, eto oni profitiraju od zajedničkog tržišta. Nešto kao kada bi alkoholičar od vlasnika birtije tražio pare za opijanje, jer je to kao u interesu birtije na dulje staze da ne izgubi mušteriju. Pa što i, ako se raspadne EU ? Jednim Nizozemcima neće biti puno gore, ali "prosjaci" bi se mogli jako iznenaditi.

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
22:33 19.07.2020.

e zarazili se....

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
23:00 19.07.2020.

EU je trgovačka organizacija starih članica koje su usisale sve ostale kako bi lakše prigrabile sve što se može, a tu je i tržište. Sve ostalo je samo zavaravanje. Mastodont EU se ni oko čega ne uspjeva dogovoriti. Što bii bilo da je po srijedi neka ozbiljna ugroza, sve bi se raspalo.

VL
CR
crocop98
21:34 19.07.2020.

Ishod je vrlo pozitivan: Naš Niko Kovač i službeno je novi trener francuskog prvoligaša Monaca !Čestitke i puno uspijeha!

VL
ST
stefj
21:40 19.07.2020.

Dogovor će sigurno postići, jedino je pitanje kako će taj dogovor izgledati. Da li će svih 750 milijardi biti nepovratno i koji će kriteriji biti za dodjelu, samo se o tome radi... EU birokracija svaku krizu koristi da učvrsti svoju poziciju i da ovaj skup država ime sve više naznaka jedinstvene države. Ovim tempom EU možda postane nešto poput SAD-a za 200-tinjak godina, ovisno o tome koliko kriza će biti u tom periodu...

VL
Avatar dzambo
dzambo
23:49 19.07.2020.

Ja samo kazem da sve drzave koje su svoju Ekonomiju kreirale samo vecinom na '' Ekonomiji Usluga'' i koje su dopustile da im CAK i u toj Ekonomji pretezno dolaze tvrtke koje najmanje placaju svoje radnike...jesu veliki rizik za bilo kakvo kreditiranje ili davanje novca u rupu bez dna...da i poslije 20 i vise godina ide se u kontra smjeru prave Ekonomije i proizvodnje realni proizvoda pogotovo za svoju drzavu a uvozi se sve vise i vise robe koje su prije mnogo godina unazad i sami proizvodili...

VL
PE
penelopea025
21:08 19.07.2020.

Zlocinacka tvorevina od EU-ropske unije se raspala i bankrotirala i kome to jos nije jasno neka se odmah zatvori u ludnicu. Oni ne mogu postojati na geografskoj karti, posto da bi oni postojali morao bi se voditi Treci svjetski rat,t, kao u dva svjetska rata, posto oni nisu kompatibilni ni sa Istokom ni sa Zpadom. Nisu demokracija, a nisu ni komunisti, sto znaci da su jedna od mracnih diktatura feudalizma, nacizma ili fasizma i kao takvi remetilacki faktor u svijetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.