Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAD BAHATIJI

Putin povećava ratne ciljeve: Gubitak ovog teritorija doveo bi u pitanje opstanak Ukrajine kao države

13.12.2023.
u 06:33

"Uskoro će im ponestati oružja, nemaju svoje temelje, nemaju ideologiju, nemaju industriju i nemaju novca. Oni nemaju ništa svoje i stoga nemaju budućnost", kazao je Putin

Komentara 131

AK
Aka
06:50 13.12.2023.

Jedina je pravda na svijetu to što niko nema ništa svoje, nego se svi rađamo goli i bosi i tako i odlazimo sa ovog svijeta praznih ruku ne ponjevši sa sobom ništa. I u tome nitko nije izuzetak. Preptostavljam da ovakvi likovi ne vjeruju ni u što i da ih pokreče opsesivnost nastala na nekoj dubokoj rani iz vremena djetinstva. Vjerujem da jako boli biti sam u svom ludilu.

AV
Avanti33
06:56 13.12.2023.

Krenuo je ovaj već bahato na Ukrajinu pa se već dvije godine valjaju po blatu Ukrajine bez pomaka i bez više od 300.000 ruskih duša ali sam siguran da naša sva četiri rudofila ovdje imaju opravdanja za ovog prije svega zločinaca nas rusima.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
06:52 13.12.2023.

Ako ovo nije neoimperijalizam, onda nije nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije