Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDNI VAL ŠTEDNJE
Povratak na članak

Nijemci sve bogatiji: Imaju 7,7 bilijuna eura na štednji

Stopa štednje u protekloj godini, iako je pala u odnosu na 2020., iznosila je još uvijek visokih 15 posto. To znači da su građani Njemačke na svakih sto eura koji su im stajali na raspolaganju, uštedjeli 15.

Komentari 3

DU
Deleted user
20:31 02.01.2022.

Nije to ništa jedna američka tvrtka koja posluje globalno raspolaže sa 10.000 milijardi godišnje

VL
ZA
zagabria111
16:02 02.01.2022.

Nijemci puno štede što je i njihov blagoslov i prokletstvo. Blagoslov zato jer kako bude Europa ekonomski zaostajala oni će još neko vrijeme moći živjeti od ušteđevine. A prokletstvo zato jer umjesto da ulažu u kompanije nove ekonomije kao Amerika oni drže lovu u čarapi i neće imati moderne ekonomije za konkurirati kako ova stara bude polako odumirala.

VL
OC
OCB
15:41 02.01.2022.

Ja ne bih to nazvao štednjom. To je "posljedica" corone. Restorani u D su bili uvijek puni, kao i pabovi. Sada toga nema. Godišnji odmori su također isjeckani i ostaje se doma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.