Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRSKA PRIJEVARA

Nijemci napravili račun od 4500 kuna pa ucjenjivali ugostitelja

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.07.2019.
u 09:50

Odvjetnici su ugostitelju rekli da će vrlo teško dokazati da su stranci konzumirali večeru, pogotovo jer policija nije napravila zapisnik.

Grupa Nijemaca sjela je u jedan splitski restoran gdje su se pogostili mesom, ribom, vinom i drugim pićima, no kada je bilo vrijeme da se podmiri račun od 4527,80 kuna došlo je do - ucjene.

- Platit ćemo samo pola iznosa ili ćete dobiti 11 negativnih ocjena na Trip Advisoru - rekli su Nijemci, mahom 30-godišnjaci koji nisu imali nikakve zamjerke na hrani ni uslugu već se radi o čistoj ucjeni jer znaju kakvu bi štetu napravile takve ocjene na Trip Advisoru.

Ugostitelj je za Dalmatinski portal ispričao kako im nije palo na pamet prijetiti fizičkim sukobom već su zvali policiju i pogriješili.

- Oni su uzeli podatke od jednog turista, pustili su ih da idu, a nama su sugerirali pokretanje privatne tužbe. Tako da mi nismo niti dobili pola iznosa kojega su nam 'velikodušno' ponudili siti Nijemci. A, naravno, PDV na izdani račun ćemo trebati platiti - ispričao je ugostitelj.

Kaže i kako su im odvjetnici rekli da će vrlo teško dokazati da su stranci konzumirali večeru, pogotovo jer policija nije napravila zapisnik.

Komentara 17

Avatar Django
Django
10:01 09.07.2019.

Policija nije napravila zapisnik? Po što su onda dolazili?

SP
Savski_pijesak
09:58 09.07.2019.

Zovi ponovo policiju imaju kamere moze se fotorobot napravit ,izjave svjedoka da su tanjuri prazni i naravno uzet Njemackog odvjetnika i tuzit ih za udruzeno rusenje ugleda ugostiteljskog objekta. Jedan Britanac je ostao bez kuce u Londonu zato sto je to pokusao na Cipru napravit. Dajte meni punomoc ja cu ih nac i o svom trosku tuzit u vase ime.

TM
trade_mark
10:57 09.07.2019.

lijepo fotkat što su pojeli, njihovo raspoloženje za stolom i račun. onda tripadvajzoru poslati mail sa svim tim stvarima i navesti korisnička imena tih gostiju koji ucjenjuju, pa nek ih tripadvajzor banira. a negativne kritike mogu izbrisati. ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije