Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURISTIČKA SEZONA
Povratak na članak

Nijemci na odmor kreću tek krajem srpnja i donose preokret

U prva dva tjedna srpnja bilo je 30.000 do 40.000 gostiju manje na dan nego lani, ali udarni dio sezone tek slijedi s njemačkim gostima kojih godišnje bude oko tri milijuna

Komentari 5

DU
Deleted user
08:40 23.07.2019.

Uz te cijene dobro je da itko dolazi.....

VL
MA
marsovac
21:36 22.07.2019.

molim????????? Njemci krajem srpnja???????? NRW najbrojnija, skolski praznici 18.07. - 27.08.................znaci ako se najbrojnija pokrajna neosjeti onda se nece niti dalje osijetiti........................Ha, ha, ha,...lopine samo se vi hrabrite i nadajte.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:55 23.07.2019.

Turska prodaje kroz turizam svoju hranu. Hrvatska svoje poticaje daje firmama kojima ni ne pada na pamet proizvoditi već samo daju popis kvadrata terena za koji traže poticaje i ministarstvo poljoprivrede bez kontrole to "rješava". U Hrvatskoj je ogroman padd proizvodnje hrane a istovremeno porast uvoza nekvalitetne hrane. Turska hranu i izvozi, recimo u Rusiju. Mi ništa ili beznačajno. Razumiju li ministri turizma i poljoprivrede kakav su neodrživi sustav stvorili koji vodi u propast? Zdravstveni turizam uz svu kvalitetu naših liječnika zaostaje za svim mediteranskim državama. A trajna nebriga za nacionalne prirodne ljepote i spomenike kulturne baštine dovodi do teških zagađenja Plitvica i devastacije Dubrovnika i Splita. Stradun je postala ulica bankomata, zar to nudimo turistima u biseru naše prošlosti? Baš tamo smo iskopali nove rupetine u starim kućama i to baš za bankomate? Korupcionaški projekti u priobalju betoniraju nam trajno i doslovno taj jedinstveni dio Hrvatske i daju u ruke vjerojatno narkokartelima koji su sklonili novac u porezne oaze i sad ga peru kod naših političara i kriminalaca. Nijemci su otišli u Tursku i Grčku, u Egipat, Tunis i Maroko, gdje jedu domaću hranu i gdje im je avionski prijevoz i smještaj zajedno jeftiniji nego samo smještaj kod nas. Zato jer te zemlje prodaju svoje a ne tuđe prehrambene i druge proizvode turistima.

VL
DU
Deleted user
21:50 22.07.2019.

U Crikvenici bolje nego prošle godine. Sve puno do listopada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.