Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije produžen projekt
Povratak na članak

Otoci i zaleđe Dalmacije ostali bez usluga Hitne helikopterske medicinske službe

Iz Ministarstva zdravlja priopćili su, međutim, poslijepodne kako zbog trenutačne političke situacije i privremenog financiranja ne mogu produžiti pilot-projekt i tako stvarati nove troškove.

Komentari 2

GO
goran2hr
13:01 09.01.2016.

Mene zanima usporedni izračun koliko košta ovakav način, koliko da to radi HRZ, a koliko da Hrvatska sama kupi manje helikoptere i da se više ne plaća strancima? Također i pitanje leta noću i po lošijem vremenu - da li to ovi manji helikopteri ne mogu ili je to bila poslovna politika tog poduzeća, koje je davalo uslugu?

VL
KA
kalla1911
13:34 09.01.2016.

reforme su pocele...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.