Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav šok!

Nije očekivala ono što se dogodilo nakon fotografiranja s moržem

Morž je udario perajom
Foto: Youtube
1/2
05.05.2014.
u 21:24

Svi su krivnju svalili na morža, ali ako pažljivo pogledate snimku, možete vidjeti kako trener (u crvenoj majici) životinji daje znak rukom

Da i trenirane životinje mogu biti nepredvidljive uvjerila se jedna žena koja je poželjela fotografirati se s moržem. Žena je čučnula pored životinje, a kad je nakon toga ustala, uslijedilo je iznenađenje. Životinja ju je perajom udarila po stražnjici.

Svi su krivnju svalili na morža, ali ako pažljivo pogledate snimku, možete vidjeti kako trener (u crvenoj majici) životinji daje znak rukom.

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videu!

>> Iz fore izazivao pit bulla, pogledajte što je bilo kad se pas istrgnuo s lanca

Komentara 10

Avatar Vuglec
Vuglec
07:55 06.05.2014.

Odmah ovaj slučaj prijavite Pravobraniteljici za ravnopravnost žena jer ipak je morž muškog roda.

DU
dugixy1
21:39 05.05.2014.

ovaj text bi bolje neko predškolsko dijete satavilo " Da i trenirane životinje mogu biti nepredvidljive uvjerila se jedna žena koja se poželjela fotografirati s moržem " . po textu ispada kao da je žena bila u opasnosti od opasnogg morža , a u biti bila je samo dobra šala i trener je dao znak životinji,kakva krivnja morža i sl. gluposti. pa dajte nam malo humora,ne morate iz svega raditi tragedije ,kao da ih nemamo dosta u životu.

SE
selbivoje
21:37 05.05.2014.

sram ga bilo,prijed sviju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije