Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTO VRAĆEN VLASNICI

Nije ni primijetio: Pijan ušao u tuđi automobil i otišao, policajci ga našli nakon sat vremena

Vožnja u pijanom stanju
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
06.11.2023.
u 21:58

Policajci su mladića oko sat vremena nakon pronašli na dvorištu obiteljske kuće, još uvijek u tuđem automobilu

Neobičan slučaj dogodio se ovoga vikenda u Krapini, na jednoj benzinskoj postaji usred noći, o čemu je izvijestila i krapinsko-zagorska policija. Kako su objavili ovog ponedjeljka, slučaj nenamjerne ''krađe'' dogodio se oko 5 sati ujutro kada je 26-godišnji vozač pijan slučajno ušao u tuđi automobil i odvezao se doma.

Mladić je, naime, bio pod utjecajem 1,63 promila alkohola u krvi kada se sve dogodilo. Na benzinskoj postaji vidio je automobil, sjeo u njega i pokrenuo ga jer su ključevi bili u bravi. Policajci su mladića oko sat vremena nakon pronašli na dvorištu obiteljske kuće, još uvijek u tuđem automobilu.

- Osobno vozilo je vraćeno vlasnici vozila, a vozač 26-godišnjak je zadržan u prostorijama policije do prestanka djelovanja alkohola i protiv njega slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenog prekršaja iz čl. 199., Zakona o sigurnosti prometa na cestama - javilja policija.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO U Našicama spalili 3 tone droge balkanskog kartela

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mikimouse12
23:35 06.11.2023.

A kako je zamjenio aute? Da li je dosao sa svojim pa sjeo u krivi? Tu nema nikalvih detalja

ZI
ziva___istina
13:11 07.11.2023.

Napusta auto i ostavlja odkljucan auto i jos i kljuceve u autu, pa to je otvoreni poziv na kriminal. Nikakvo cudo sto je pijan odvezao tudji auto, da je bila vlasnica u autu, mogao ju je zamjenit za svoju zenu pa i nju odradit zajedno sa autom.

JA
jasamnisam
09:15 07.11.2023.

Meni se jednom dogodilo na benzinskoj da sam sjeo u tuđi auto, na vrijeme sam skužio nisam ga ni upalio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije