Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nije kontroverzno željeti da dječaci odrastu u muškarce

Stoga, onaj duh koji ometa dječake da postanu muškarci nije nimalo naklonjeniji ženama no što je muškarcima. Bunit će se, jednako glasno i s jednakim pravedničkim gnjevom (“ne možeš to raditi, preopasno je”) svaki put kada djevojčica pokuša stati na vlastite noge.

Komentari 23

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
16:19 03.07.2019.

"...razularena horda internetskih mlatimudana i dokonih društvenomrežaša" nije nitko drugi nego skupina licmjernih "liberalnih" "naprednih" (tipa Vili Matula) zadriglih boljševika koji po defaultu ržu na sve što dolazi od strane Crkve bez obziru što bi istu stvar nosili kao transparent na nekom Veljačinom prosvjedu, samo da je to rekao Jokić i sl.

VL
BA
bakulušić
13:38 03.07.2019.

Zadnja rečenica članka govori sve. Gubitnici su najglasniji jer su bili uvjereni da budućnost pripada njima.

VL
DI
Diesel
13:27 03.07.2019.

Sto vise otkrivam feminizam sve vise uvidjam da je u velikoj mjeri obicna podvala.

VL
DA
Danijel2
13:08 03.07.2019.

Ljudima kojima uskratite mogućnost da spoznaju što je napor, težak rad, odricanje, trpljenje, oduzeli ste mogućnost da odrastu i u konačnici da mogu biti zadovoljni i sretni. A za mladiće ne bi škodilo odlazak u vojsku, ali nešto ozbiljnije od one kada se za svaki vikend ide kući. Priroda je uspostavljala neke zakonitosti stotinama tisuća godina i ne može najednom nekakvi smušenjak postavljati neka svoja pravila, takvi su od uvijek bili zasušeni rukavac u krvotoku Života.

VL
Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
21:44 03.07.2019.

Ekstremna ljevica vodi biološki rat protiv muškaraca i žena. Prema tome, da, kontroverzno je.

VL
OK
okolo
13:54 03.07.2019.

pater ike dođe kao sedativ ovim što KC malo manje vole...neka neka

VL
DI
Diesel
13:33 03.07.2019.

Najvece feministkinje kad se udaju za milijunera otkriju ljepotu kuhinje i obitelji. Tad im vise feminizam nije toliko bitan.

VL
BA
bakulušić
13:30 03.07.2019.

marijapuh, nema masona, nema udbaša, nema komunjara, nema Jugoslavena, nema...nema ništa. Sve su to izmišljotine "popova lopova" koji tebi ne podnose financijska izvješća a trebali bi. Možda nema ni tebe pa je sve ovo što ti pišeš puko priviđenje.

VL
NE
nemanatrag
13:12 03.07.2019.

Besposlen pop...

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
20:56 03.07.2019.

Peterson je...ne želim novi ban...

VL
DU
Deleted user
22:34 03.07.2019.

Nije problem u ljetnom kampu, odnosno ljetni katolički kamp nikoga se ne tiče osim polaznika samih (eventualno ako među njima oženjenih, izbivanje od kuće tiče se i njihovih žena), nego u izboru riječi i načinu kako ga Mandukić oglašava na fejsbuku., u cijelom duhu njegove objave koji više ni Pavičić ni Mandukić ne mogu poljepšati, i VL je objavil crno na bijelo ovdje paterovu objavu. Mandukić, iako dosljedan, jest kontroverzan jer se pod kontroverznim uvijek i svuda smatra onaj koji svojim postupcima i riječima izaziva podijeljena mišljenja i rasprave u javnosti. Tako da nema veze što je uvijek "jasan, bez uspona, padova i vrludanja". To bi ga činilo nedosljednim a ne nekontroverznim. No kako Pavičić nikoga ne imenuje kad proziva popupismenu raz-ularenu hor du i dokone drrušutvenomrežaše, tu se svi možemo osjetiti prozvanima, pa kako se uvijek trudim (hm dobro, ne baš uvijek, ali nis baš raz.ularena u komentarima) pristojno iznijeti svoje mišljenje i argumente, nemam namjeru Pavičiću koji se nikad nije ogradio od prozivki da je osuđeni obiteljski zlos. tav.ljač, svojim klikovima mic po mic prodonositi prihodu Večernjaka iz čega dotični dobiva plaću i zarađuje svoj kruh. Pa brišem profil, za naveke amen.

VL
DU
Deleted user
16:46 03.07.2019.

Ovaj svijet postaje cirkus neslućenih razmjera. I lijevo i desno i gore i dolje samo klaunovi.

VL
UM
Umjereni
19:24 03.07.2019.

E Večernjakovci, na kakve ste niske grane pali. Znači, kolumist smije nekoga etiketirati "razularenim internetskim mlatimudanom", ali u komentaru upotrijebiti riječ "laprdati" za sobom povlači žuti karton. Slažem se s vašim nekulturnim i neodgojenim komentatorom glede toga da snažne žene očito traže nekog još snažnijeg. Ta nije vam kolumnist slučajno pravomoćno osuđen za obiteljsko nasilje. I takav onda laprda o razularenim internetskim mlatimudanima. U neka dobra stara vremena, urednik bi pročitao što se objavljuje u njegovoj novini.

VL
AW
awa
15:40 03.07.2019.

Ovaj pop svako malo iskoči iz paštete i lupne nešto bez veze.

VL
BR
branko7000
20:32 03.07.2019.

.razularena horda internetskih mlatimudana i dokonih društvenomrežaša'' - jedan od njih je i autor ove kolumne.....sramno....koji je to odnos prema javnosti.... pa nisu svi potekli iz klerrikalnih obitelji kao Pavičić..... neki su okrenuti normalnom svijetu...... životu na zemlji....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.