Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA internetu

Nije joj bilo jasno što nije u redu s kućom, a onda je otkrila tajnu u podrumu

Screenshot
31.05.2022.
u 13:48

Nakon što je ležerno spomenuto da je nedavno popravljen krov nad zatvorom, dodaje se da je glavna kuća služila kao rezidencija tamničara

Imanje u američkom Vermontu s četiri spavaće sobe, četiri kupaonice i zatvorom za 150.000 dolara (približno 950.000 kuna). Tako je otprilike izgledao oglas za nekretninu koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama nakon što je jedna korisnica TikToka podijelila "jezivi oglas" koji ju je zgrozio.

U oglasu se navodi da se radi o "povijesnoj kući sagrađenoj 1880. godine s puno karaktera", a detaljnijim iščitavanjem opisa tek se dolazi do dijela koji otkriva da kuća ima i "neobičan dodatak" u podrumu, prenosi Mirror.

Nakon što je ležerno spomenuto da je nedavno popravljen krov nad zatvorom, dodaje se da je glavna kuća služila kao rezidencija tamničara, a na sjevernom zidu kuće bivši je zatvor okruga Essex koji je ukinut 1969. godine.

@angelikaisanerd

##creepyhouses ##creepyhouse ##haunted ##hauntedhouses ##easter2021

♬ original sound - Angelika Koch

 

"U zatvoru se još uvijek nalaze zatvorske ćelije s rešetkama i zatvorski ured. Iznesite svoje ideje o tome što bi ovo krilo moglo biti", stoji u oglasu.

Na fotografijama se vide redovi ćelija s debelim metalnim šipkama u jako zapuštenom stanju, kao i stari kreveti, zahodi i ostala oprema ostavljena da trune godinama nakon što je prostor napušten.

"Na prvu sam pomislila da je malo zapuštena, ali da se da pristojno urediti. Sve dok nisam shvatila da u podrumu živi Sotona. Jezivo!" komentirala je žena koja je pronašla oglas.

>>Članak je izvorno objavljen u lipnju 2021.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
22:45 31.05.2022.

Pod hitno angazirajte dobrog prevodioca i lektora. Profesora i ucitelja stranih jezika ima na tisuce na burzi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije