Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši premijer
Povratak na članak

'Nije etički da Orešković koristi zaštitu i hrvatske policajce i izvan granica Hrvatske'

Tihomir Orešković vraća se u Tevu, a sa sobom vodi i dva zaštitara sa službenim vozilom na koje ima pravo do 19. travnja

Komentari 23

RI
rimac444
12:06 05.01.2017.

Da li je etičkio da jedan mesić još i danas ima osiguranje i vozača, nakon svih troškova i zla koje je isti počinio ?

VL
DR
drugPlenky
11:01 05.01.2017.

sitni muljator i prevarant eto što je dični Orešković

VL
Avatar scubacro
scubacro
11:19 05.01.2017.

..jedina stvar u citavoj prici jest...firma TEVA, uopce se ne nalazi u Amsterdamu..u toj firmi sam 2-3 puta tjedno, a nalazi se u Haarlemu...nikad nije niti postojala u Amsterdamu..

VL
CU
cupus
11:01 05.01.2017.

Za tako kratkoga mandata nije donio nikakve odluke koje bi ga dovele u sukob sa nekim... Zasto ima cuvare???

VL
GO
Gomila
11:04 05.01.2017.

rekao je da ce ostat u zagreb ali je otkriven pa su ga poslali u nizozemsku jer znaju da je propalo u hrvatsku to su ti hrvati koji prodaju sve sto je hrvatsko lazi lazi ali i tebi je dosaoo kraj hvala Karamarku

VL
FI
Fisherman
11:05 05.01.2017.

Pa to su ga nagovorili tjelohranitelji....15 tauzenki eurica nemogu zaraditi u lijepoj nasoj za 15 godina

VL
Avatar blue screen
blue screen
10:59 05.01.2017.

Koristi ono što mu zakon daje da koristi. Etički ili ne? Nije njegov problem. Milanović ide na ševu po Rijeci helikopteoom, Pusićka telefon zove službeni avion da ju pokupi. Preko toga se nekako brzo prešlo.

VL
DR
drugPlenky
11:06 05.01.2017.

škrti sebični muljator

VL
DU
Deleted user
10:51 05.01.2017.

Sjeca li se itko vise onih 100 tisuca kuna za dva tjedna ljetovanja njegove obitelji i da li je to uopce poslije placeno? Bitnije je bilo fabricirati nekakve usporedbe s Milanovicem, koji je uvijek bio beba prema ovakvima. No, sto uopce reci o covjeku kojeg je postavio HDZ a branio Most, i sto uopce reci o slicnim ljudima koji dolaze iz njihovog mulja i mraka... Koji se i dalje valja Hrvatskom.

VL
SJ
Sve je uzalud
10:56 05.01.2017.

..................kako se okarakterizira kriminal......."nije etički"...............kinezi to rade na jedan sasvim drugi i primjereniji način..................

VL
AM
AMD------------------------
10:52 05.01.2017.

kao amen u crkvi je sigurno,da je oreskovic u svemu sto cini,obziruje korektan. propagirajte suprotno koliko hocete u pravu niste !

VL
CR
crocro
11:02 05.01.2017.

Spoznaje da visoki državni dužnosnici kada napuštaju svoje položaje, zadržavaju pravo na novčanu naknadu i nakon silaska s fukcije, su zastrašujuće. Visoki državni dužnosnici su sami po sebi na neki način privilegirani, barem gledano s pozicije običnog čovjeka. Zašto zadržavaju pravo na naknade u vidu plaće još određeni broj mjeseci, običnom puku je to nejasno i nepojmljivo upravo zato što znaju da obični ljudi u vrijeme opće "besparice" nisu privilegirani da kada dobiju otkaz ili im prestane rad u određenoj ustanovi, nemaju nikakvo pravo na plaću i nakon prestanka rada. I to je sva logika i potpuno ispravo. Dok radnim imam pravo na plaću a kada ne radim nemam pravo na plaću. Tako treba biti i za državne dužnosnike, dok je na funkciji neka ima poštenu plaću a kada tu funkciju preuzme netko drugi, onda stari dužnosk koji je otišao ne bi trebao imati nikakvo pravo na plaću. Valjda mu daju dok si ne nađe novi posao. A tko daje plaću običnom "smrtniku" dok si ne nađe novi posao? Zato treba promijeniti propise koji to reguliraju i svakome uskratiti pravo na plaću ako ne radi više taj posao. Porezni obveznici to plaćaju i s time nisu sretni. Ako bi bili prisiljeni plaćati nekome tko je smijenjen, onda bi to radije plaćali siromašnim ljudima a ne onima koji su ionako imali 5 i više puta veće plaće. Mislim da je pošteno promijeniti takve propise kako bi svi pred zakonima bili isti. Poštujem političare i njihov posao, državni dužnosnici imaju veliku odgovornost za zemlju i narod u toj zemlji i zato trebao imati primjerene plaće, ali zato kada više ne rade taj posao za njega više ne trebaju dalje primati plaću niti u punom iznosu niti polovičnu. Takvim potezom bi se povećale simpatije građana prema vlasti u svakoj zemlji.

VL
Avatar anekk
anekk
12:00 05.01.2017.

Pa vi glasajte za KRADEZE opet

VL
ŽO
žoržet
12:04 05.01.2017.

a kaj se drugo moglo očekivati od lika koji nam je od svega dao tek onu nastupnu i tragikomičnu power-point prezentaciju??? a onda žestoko prionuo na dužnosničke 'beneficije', među koje spada i višekratno gargantuovsko obiteljsko prejedanje u costabeli, pa naa hvaru? istinabog, gospođa mu je ipak ponešto i propatila, propješačivši cio onaj prolife-marš uz bok drugih istaknutih redova i reduša klerokonzervativne mreže; brigu o svekolikom 'boljitku' svoje osobne familije ipak je prepustila pravom 'stručnjaku':) pragmatično i svjetovno' skrbi za boljitak obite. da skrbi za o

VL
GO
Gomila
10:53 05.01.2017.

Karmarko ga je procitao dobro da je ostao sve bi prodao zidovima preko telfona

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.