Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od repopulacije

Ni novca ni svinja: Što ako napune farme novim svinjama i bolest ih opet pokosi jer virus nije nestao?

14.02.2024.
u 16:19

Nekim poljoprivrednicima pogođenima afričkom svinjskom kugom još nisu uzeli ni brojeve računa za isplatu odštete

Komentara 4

PO
poluprovokator
18:34 14.02.2024.

Sustavno uništavanje poljoprivrede, ratarstva i stočarstva nikako nemože biti slučajno. Nije samo do toga da su vladajući u odgovorne resore birali podobne i nekompetentne nego radi interesa i lobista sa namjerom potapaju te grane. Uništavanjem istih prazne sela od mladih koji iseljavaju van ili u gradove i ostaju nam bespuća domovine koja sada stranci kupuju u bescjenje kako bi kasnije pokrenuli proizvodnju i izvozili urod dok mi uvozimo polupečen kruh, hranu pa čak i hostije (npr u 2016 smo ih uvezli za 40000€ i crkva ih je Poljacima (pre)platila duplo više nego koštaju iz domaće proizvodnje)

KA
Kapitol
23:01 14.02.2024.

Zato imamo izbore . Promjena u Hrvatskoj je hitno potrebna.Svijet se koprca u svojim umjetno izavanim krizama. Bas zato Hrvatska mora ponovno obnoviti svoju industriju , poljoprivredu, stocarstvo, mljekarstvo, vocarstvo, ribolov....Uvoznicki lobiji su pretjerali a nazalost podrzava ih kradeze.Zato jee za narod najbolje se drzati one - uzdaj se use i u svoje kljuse.

JU
jurami30
11:01 15.02.2024.

To ne vjerujem, jer poljoprivrednici dobivaju previše poticaja, tako da ni ne mogu sve iskontrolirati, imaju razne uplate, ne znaju koje je koji poticaj...Trebaju imati jednu osobu zaposlenu samo da traži poticaje i evidentira njihovo primanje. Ne pretjerujem, jer vidim svojim očima u što sve poljoprivrednice ulažu novac, najčešće nekretnine na kopnu i na moru...Naravno da ima i onih koji to ne znaju, pa su ljuti na sve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije