Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ni ljevica ni desnica u Hrvatskoj danas nema kome dati svoj glas

Biračima su na izbor dvije “stožerne” i dvije stranke “trećeg puta”: jedna se na tome putu pogubila, a druga se još uvijek nije našla

Komentari 4

BA
bakulušić
13:15 09.05.2018.

Andrej Plenković je apsolutni gospodar političke scene u državi u kojoj ne postoji ni ljevica ni desnica, u državi kojom vladaju partizanska i komunistička djeca i potomci, u državi u kojoj sirotinja ima dvije mogućnosti - prihvatiti postojeće stanje ili otići u inozemstvo. Izborni zakoni su takvi da onemogućavaju promjene a svi koji bi željeli promjene mogu u Irsku i na Island.

VL
CH
Che
18:02 09.05.2018.

Kako nemaju, ima SH i Alternativa 101

VL
DI
Direkt
08:29 09.05.2018.

Točno. U toj kratkoj neovisnoj tvorevini po prvi put u povjesti već smo se uspjeli prišljamčiti jačima, EU a sada nam i ta zajednica smeta i utonuli smo u bezumlje. Necivilizirani,netolerantni, sa narastajućim fašizmom, sa lažnom istinom,sa revitaliziranom povjesti...nama očito treba tutor jer se ne umijemo ponašati. Živi zid je zadnja nada Hr.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.