Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nijedan zapadni čelnik ne zna s Kinom kao Angela Merkel

Moćna Frau Merkel ne boji se da 'žuta rasa bu osvojila svijet'

Komentari 12

IC
iz.croatia@gmail.com
16:19 30.10.2015.

uvijek je bolje sa pametnijim, a tome sukladno i sa bogatijim od sebe imati posla nego sa onima drugima. Zato je doslo krajnje vrijeme da i hrvatsko rukovodstvo shvati da je u globaliziranim ekonomskim uvjetima privredjivanja bolje sa Frau Merkel imati vise posla nego se baviti sa sporednim stvarima od kojih nemate nikakove financijske koristi. BDP od ca. 43 Mrd. EUR je sramotno spomenuti, a prema sadasnjim potrebama iz kojih se financira opca drzava i sveukupni javni Sektor, potreban nam je BDP od min. 100-120 Mrd. EUR. Mozda ipak Frau Merkel moze tu nesto i uciniti.

VL
ZI
zimerman
18:09 30.10.2015.

Komunisti su uvijek mogli zajedno

VL
FR
franeeee
14:23 31.10.2015.

ta merkelica mi se niš ne dopada, ta patvorina EU u Bibliji piše da niš stoga ,to su sve crni vragi koji hoće nešto kao rimsko carstvo koje je nastalo na krvi, stalno nešto pokupavaju,ali kraj im se bliži, dragi Bog to neće!

VL
Avatar mason
mason
17:40 30.10.2015.

Kaze novinar Kinezi su svijesni da nisu dorasli americkoj vojnoj moci.Oni su svijesni da nisu Amerima ni do koljena ne samo u vojnoj moci.Amerika ih je razvila a oni ilegalno kopiraju americke proizvode.Kinezi nisu nista izmislili samo znaju praviti nekvalitetne kopije.

VL
NE
Nepobjedivi
16:36 30.10.2015.

Gadi mi se politika Angele Burka glede migranata, ali da uspješno za njemačko gospodarstvo, mora se priznati. Toliko dobro da će zgaziti pola EU-ropske unije kako bi osigurala prosperitet svog naroda. Najnoviji primjer: godinama se preko EU-ropske Komisije borila protiv Južnog toka i na kraju ga uništila samo zato da ne bi države jugoistočne Europe dobile izravnu opskrbu plinom, a sada s Rusima počinje graditi drugu cijev Sjevernog toka kako bi sama kontrolirala ulazak ruskog plina u EU-ropsku uniju. Tko bude poslušan, dobit će ruski plin iz Njemačke.

VL
NE
Nepobjedivi
16:41 30.10.2015.

Ako ništa drugo, Kinezi su jedini narod u povijesti koji nije imao namjeru osvajati, nego se Kineskim zidom branio od osvajača. Da su htjeli osvajati, barem Sibir bi još prije tisuću-dvije godina bio dio Kine.

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
15:30 30.10.2015.

Bubalo se valjda nada , da će ga frau Merkel posvojiti. Muka mi je od podaničkog novinarstva.

VL
XA
xaron
17:01 30.10.2015.

Kinez treba iskustva Njemaca. Naime, Njemci su jedini koji su se borili protiv Ruja i Amera u isto vrijeme i to dva puta. To iskustvo bi im moglo pomoci, jer - nikad se nezna....

VL
DO
domljani
21:50 30.10.2015.

švabe preprodaju kinesku robu -toliko o njihovom gospodarstvu

VL
DR
drose02
14:50 30.10.2015.

Lijep pozdrav uz zaista iskrenu ispriku na smetnji ali namjere su mi pozitivne pa se nadam da neće zamjeriti oni koje ovo ne bude zanimalo.Nudim mogućnost zarade od 10-tak tisuća kuna mjesečno na dugoročnoj bazi i to je razlog mog reklamiranja.Riječ je o kladionici točnije o kladjenju na jedan sport čiji sam veliki ljubitelj i poznavatelj a to je NBA košarka i pomoću kladjenja sam ispunio neke snove kao što su odlazak na utakmice NBA lige ili teniskog turnira u Wimbedonu a imam i dokaze za ovo što pričam .NBA je specifična u odnosu na sve druge lige jer sve ekipe igraju u prosjeku svaka dva dana,često i dan za danom te se uz kvalitetno praćenje i poznavanje košarke mogu zaraditi zaista jako lijepi novci.Znanja imam jako puno,želje i volje za gledanjem utakmica i njihovim analiziranjem još više a tu si i razni napredni programi koje koristim za analizu kao i league pass preko kojeg mogu gledati sve utakmica u prijenosima,snimkama te mogućnosti da gledam po 4 u isto vrijeme.Na ovaj projekt i analizu parova trošit ću i po 12 sati dnevno te ulazim zaista maksimalno ozbiljno sa željom da do ljeta i kraja lige ostvarimo veliki profit.Ono što želim naglasiti je da uvjeta za igru nema,dakle možete se uključiti i primati moje parove bez uplaćivanja bilo kakvog novca unaprijed a koji su mi ciljevi i zašto ovo radim objasnit ću Vam ako se javite na mail tenisnbasuradnja@gmail.com.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.