Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Weekend Media Festival
Povratak na članak

Ni jedan glavni urednik 
ni medij ne bi zbog oglašivača riskirali ugled

Macan je istaknuo da mu je bio problem što nije član HDZ-a ni pripadnik tog dijela političke scene te smatra da će Marko Milić, novi mladi premijerov glasnogovornik te ujedno i član vladajuće stranke, lakše obavljati taj posao jer neće imati problema s neprihvaćanjem u HDZ-u

Komentari 6

PO
pozornik66
21:17 23.09.2018.

Pa vi nemate uglad, nemate šta riskirati

VL
BA
bakulušić
19:22 23.09.2018.

Oglašivači su zadnja rupa na svirali ali dobro mogu poslužiti kao izgovor i opravdanje. Neki drugi interesi kroje medijsku politiku a geslo je - nije važno koliko košta.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:34 24.09.2018.

Urednik, medij i oglašivač, jakog li ugleda bože dragi.

VL
ČE
četvrti
07:32 24.09.2018.

Hvalite me usta moja: D. Klarić je prema ovome tekstu bio zvijezda Neprofesionalno. Inače, D. Klarić je čovjek koji je urednički potpisao neke od najnetolerantnijih rečenica u novijem hrvatskom novinarstvu.

VL
PP
plavac plavi
03:58 24.09.2018.

Antifa, leftard novinari!!

VL
GR
grebza
15:15 24.09.2018.

Nažalost vladajući političari, sljedbenici, udruge i slični stvaraju neke nove nakaradne kriterije.......ako imate drugačije mišljenje onda ste odmah partizan, udbaš, niste domoljub i slične glupave i besmislene etikete. Takvo jednoumlje jasno pokazuje stupanj društvenog i civilizacijskog razvoja u kojem živimo. Ili su samo grčeviti pokušaji ostanka na vlasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.