Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgoda u Splitu

Na policijski auto u središtu grada srušilo se stablo

stablo policijski auto
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/10
16.06.2016.
u 16:46

Nesvakidašnja nesreća dogodila se u 12.30 sati na raskrižju ulica Domovinskog rata i Hrvatske mornarice u Splitu, a malo je nedostajalo da stablo poklopi još koji automobil

 Jako jugo koje je u četvrtak na trenutke puhalo i do 100 kilometara na sat srušilo je u središtu Splita stoljetno stablo koje je oštetilo policijsko vozilo, no dvojica policajaca su neozlijeđeni.

Nesvakidašnja nesreća dogodila se u 12.30 sati na raskrižju ulica Domovinskog rata i Hrvatske mornarice u Splitu, a malo je nedostajalo da stablo poklopi još koji automobil.

Policajci u vozilu, koji su išli na zadatak, prošli su bez ikakvih ozljeda, a prava je sreća u nesreći što je teško i debelo deblo palo na cestu dok su grane i krošnja poklopile prednji dio njihovog automobila napravivši materijalnu štetu.

Zbog te je nesreće, nakon koje je policija na mjestu događaja obavljala očevid, u središtu Splita nastala velika gužva, a vozači su preusmjeravani na okolne ceste.

>>Muškarac usmrtila grana kad je motornom pilom rezao stablo

Komentara 3

Avatar maxist
maxist
17:34 16.06.2016.

puvalo ?

SU
subara
18:18 16.06.2016.

naši plavi sugdje i svuda u pravom trenutku. da nebih njihovog auta ode pola grada u pm.zbog drveta. samo tako dalje.

BL
Blizard
07:44 17.06.2016.

Nepravilno parkiranje ,Božja je zadnja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije