Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dočekali ministre

Nezaposleni kriminalisti poručili ministrima: Iskoristite uloženo!

Kriminalisti pred zgradom Vlade (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.05.2013.
u 11:22

Suknaić je rekao da ih ima i više od trenutno okupljenih tridesetak, ali i da ima onih 'koji nisu bili zainteresirani za borbu za svoje zaposlenje'.

Nezaposleni kriminalisti prosvjedovali su danas na Markovom trgu kako bi ukazali na problematiku zapošljavanja kriminalista i diplomiranih kriminalista u MUP-u. Naime, u ministrastvu nije bilo zapošljavanja diplomiranih kriminalista već više od 3 i pol godine.

- Ovdje smo se okupili zbog javnog natječaja za zapošljavanje diplomiranih kriminalista i kriminalista u MUP-u kojeg nije bilo od 2008. godine. Plan prijema u službu je poslan Ministarstvu financija i Ministarstvu uprave i sada čekamo njihovo odobrenje, da se konačno odobri i raspiše javni natječaj, izjavio je novinarima pred Vladom predsjednik organizacije nazposlenih kriminalista Saša Suknaić, a javlja tportal.

Suknaić je rekao da ih ima i više od trenutno okupljenih tridesetak, ali i da ima onih 'koji nisu bili zainteresirani za borbu za svoje zaposlenje'.

Kad Ministarstvo bude imalo uvjete i u trenutku kad budemo imali osigurana financijska sredstva, vrlo rado ćemo ih primiti. Mi smo i zatražili takav plan prijema da bude odobren. Nadamo se da će se to skoro dogoditi, rekao je, pak Ostojić.

>>'Nema veze između policijskog postupanja i Azapovićeve smrti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije