Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izgled ikone

New York tradicionalne taxije zamjenjuje Nissanima

Newyorški taxi
AFP Photo
25.06.2011.
u 15:48

Newyorški taksi kakav pamtimo iz mnogih filmova zamijenit će monovolumeni japanskog proizvođača Nissana

Iako je jedna od ikona New Yorka, tamošnje velike i bučne limuzine na kakve smo navikli razgledavajući slike ili gledajući putopise, zamijenit će nova vrsta vozila, prenosi CNN. Umjesto tradicionalnog taksija, putnici će se voziti u monovolumenima koji čak nisu ni američke već japanske proizvodnje. Riječe je o Nissanovim monovolumenima, modelima NV200. Zamjenu kultnog newyorškog trade marka gradske vlasti opravdavaju ulaskom u 21. stoljeće koje traži sasvim nove trendove. Od prepoznatljive žute boje ipak nisu mogli odustati, jer - lako se uočava.

Ključne riječi

Komentara 5

MR
mraf
23:42 25.06.2011.

u ovom žutom taksiju je Moloh naguzio rubinku

MR
mraf
23:44 25.06.2011.

ili je ona njega.... nije bitno

JE
jelutalica
16:49 26.06.2011.

Kako je ono bilo tko je izgubio rat Japanci ili Amerikanci tj. tko je tkog okupirao!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije