Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New York Times:

Clinton rekla FBI-u da joj je Colin Powell predložio korištenje privatnog e-maila

Hillary Clinton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
19.08.2016.
u 11:23

Ured Colina Powella navodi u priopćenju da se ne može sjetiti o čemu se razgovaralo za večerom

Demokratska kandidatkinja za Bijelu kuću Hillary Clinton rekla je saveznim istražiteljima da joj je bivši državni tajnik Colin Powell predložio da se koristi privatnom elektroničkom poštom, piše u četvrtak New York Times u svom večernjem izdanju.

Clinton je više od godinu dana suočena s pitanjima oko njezina korištenja privatnog računa elektroničke pošte dok je obnašala najvišu diplomatsku dužnost u Sjedinjenim Državama.

Novine pišu da informacija potječe iz izvješća koje je Savezni istražni ured (FBI) u utorak podnio Kongresu a sadrži pojedinosti iz trosatnog razgovora agencije s Clinton o njezinu korištenju privatnog e-maila.

The Times se poziva i na knjigu koja će uskoro izići u kojoj se opisuje razgovor za večerom u kojemu je Powell rekao Clinton da se koristi osobnim e-mailom, osim za informacije koje se smatraju tajnima. List usto navodi da se Clinton u elektroničkoj poruci poslanoj 2009. raspitivala kod Powella o njegovu korištenju elektroničke pošte u vrijeme mandata predsjednika Georgea W. Busha.

Suradnici Clinton nisu u četvrtak navečer bili dostupni za komentar.

Ured Colina Powella navodi u priopćenju da se ne može sjetiti o čemu se razgovaralo za večerom. Sjeća se da joj je govorio o načinu na koji se koristi e-mailom, ali  ne i da joj je predložio da se i ona njime koristi na isti način.

>> Slijedi rat Clinton - Trump

Komentara 3

PR
&primjedba
12:36 19.08.2016.

rekla, kazala... no vazno je, da je uvijek netko drugi kriv. a na kraju krajeva, zasto ju zovu ~ 'crooked hillary'?! jer joj je jedna od najvaznijih vrlina ~ postenje?!? pokvarena je ne do srzi... vec u srz.

NA
Nakukumičiči
13:45 19.08.2016.

Čiko nisam ja, majke mi... on me nagovorio.

Avatar superhik74
superhik74
18:54 19.08.2016.

Logika: "I on je ubijao pa sam onda i ja pocela ubijati, sto znaci da nisam ubojica." Takvu obranu niti jedan sud (osim "Kangaroo court") ne priznaje, to sto je netko drugi radio kriminalne radnje ne daje pravo kriminalcu da to koristi kao "obranu". Ovo je samo pokazatelj dvostrukih zakona (jedni za bogate i mocne , drugi za sirotinju) u sprdacini u koju se Amerika pretvorila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije