Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET BEZ STRUJE

New York paralizirala nova oluja, otkazano 1700 letova

new york oluja (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/4
08.11.2012.
u 09:25

Zbog snijega i jakih vjetrova koji mjestimice pušu i do 100 kilometara na sat lokalne vlasti zatražile su od stanovnika da napuste svoje domove. Preko noći napadala je rekordna količina snijega

Tjedan dana nakon razorne superoluje Sandy stanovnici New Yorka i New Jerseyja suočavaju se s novim nevremenom koje je preko noći bez struje ostavilo još 100.000 ljudi čime se broj onih koji trenutačno nemaju električnu energiju popeo do 715.000. BBC javlja da je otkazano više od 1700 letova, a zbog snijega i jakih vjetrova koji mjestimice pušu i do 100 kilometara na sat lokalne vlasti zatražile su od stanovnika da napuste svoje domove.

Newyorški gradonačelnik Michael Bloomberg zatvorio je parkove i plaže, no još nije najavio veliku evakuaciju jer ne očekuje da će oluja biti snažna kao Sandy.

Tijekom noći i jutra ulice New Yorka i okolice prekrio je gust snježni pokrivač. Rekordna količina snijega pala je i u susjednom New Jerseyju gdje je izmjereno čak 30 centimetara te padaline.

>>Istočnoj obali SAD-a prijeti nova snažna oluja

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:41 08.11.2012.

kazu da ima Boga,u sta i ja vjerujem,i njegova je rjec uvjek zadnja......

SK
Samo Karolina
10:50 08.11.2012.

Stiže im napokon kazna za svo zlo koje u svijetu rade. Oni i njihova demokracija i propagiranje ljudskih prava, a donedavno su crnce u lancima brodovima dovozili.

BO
boston
11:56 08.11.2012.

@samo karolina Na Americki pogled ljudskih prava, mnogi sa zgarista Balkana bi se mogli ugledat..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije