Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala je sreće

Nevjerojatno: Ova je žena u kući otkrila genijalnu tajnu koja se skrivala pod parketom

Foto: TikTok/Screenshot
13.10.2022.
u 15:38

"Pogodite što smo našli ispod poda u kući koju smo upravo kupili..." napisala je na početku videa.

Pri kupnji kuće nerijetko se provjeravaju temelji, kvaliteta krovišta i debljina izolacije, no malotko će prije potpisivanja ugovora dizati parket kako bi pogledao što se nalazi ispod. U slučaju jedne korisnice TikToka, ovo se pokazalo olakotnom okolnošću, jer bi svoj dom inače vjerojatno morala platiti znatno više.

TikTokerica funkyglassworks na svom je profilu podijelila video u kojem skida parket s poda jedne prostorije. "Pogodite što smo našli ispod poda u kući koju smo upravo kupili..." napisala je na početku videa. "Skidanje ovog poda i podloge trajalo je zauvijek, ali pronašli smo cijeli unutarnji bazen".

@funkyglassworks Well… guess what we found under the floor of the house we just bought #houserenovation #whatwefound ♬ Jackass - TV Theme Players

Osim dubokog bazena s predivnim pločicama, pronašli su i zidanu vruću kupelj. Vlasnica ove zanimljive kuće kaže kako bi bazen voljela pretvoriti u unutarnje jezero s koi ribama, a prostoriju napuniti biljkama, dok kupelj razmatra obnoviti, no za to trenutno nema novaca, pa će bazen do danjega ostati skate park.

@funkyglassworks Replying to @uʍop ǝpᴉsdn ♬ motorcycle dududu - FUNNY

"Izgleda da se ne znam rolati" napisala je vlasnica u opis videa u kojem 'koristi' svoj bazen, a pod oba videa skupljaju se komentari zadivljenih korisnika društvenih mreža. "Kakav je osjećaj živjeti moj san?" pitala je jedna osoba, "Mene bi bilo strah da se netko utopio u tom bazenu i sada su u kući zarobljeni duhovi" napisao je drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije