Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sperma s interneta

Nevjerojatno! Natjerala kćer da joj rodi dijete!

trudnica
29.04.2013.
u 20:08

Nije uspjela posvojiti četvrto dijete, pa je odlučila da će joj ga roditi vlastita kći

Amerikanka s britanskom adresom zbog lude želje za još jednim djetetom svoju je 14-godišnju kćer natjerala da zatrudni doniranom spermom kupljenom preko interneta, piše Associated press.

Već ima troje posvojene djece, a na suludi potez odlučila se kad nije uspjela posvojiti i četvrto.

– Djevojčica je zatrudnjela na majčin zahtjev uz pomoć sperme koju joj je kupila s namjerom da joj osigura četvrto dijete koje bi ona odgajala – objasnio je sudac Peter Jackson, dodajući kako je djevojčica pristala na suludi zahtjev jer je mislila da će je majka zbog toga više voljeti.

Sudac je dodao i kako je majka 14-godišnjakinju tjerala da pije ocat i limunov sok kako bi povećala vjerojatnost da rodi curicu.

Djevojčica je u šest navrata pokušavala zatrudnjeti, a u srpnju 2011. rodila je dječaka, sa samo 17 godina, ispričao je sudac.

Cijeli slučaj došao je na vidjelo kada je djevojčici majka nakon poroda zabranila da doji dijete jer "takvo zbližavanje nije poželjno", nakon čega su bolničari pozvali policiju.

Djeca su oduzeta majci i udomljena, a ona služi petogodišnju kaznu.

>>Nakon što je snimka obišla svijet, uhićen otac 9-godišnjaka u Ferariju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije