Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši veleposlanik
Povratak na članak

Neven Jurica: Državni novac trošio sam za dobrobit zemlje

- Časni sude, proglašen sam kockarom, rasipnikom koji troši državni novac, a ja nikad nisam bio zaposlenik MVP-a, karijerni diplomat, nego sam politički imenovan, koncentriran na svoje zadaće.

Komentari 18

OB
-obrisani-
18:35 21.04.2010.

Pravi Hrvat..slava mu..

VL
DU
Deleted user
20:13 21.04.2010.

Meni osobno najviše mila epizoda s Juricom je ona dok je bio veleposlanik u Australiji pa gnjavio vozača veleposlanstva da mu ide u grad, u videoteku posuditi porno kazete. Čovjek bi dakako poslušao šefa, a gdje je bio zaplet - e pa kad bi donio pornić koji se šefu ne bi dopao... Aj ga ti znaj pod kojim kutem unutra u filmu šire noge i jel to po volji veleposlanika ili nije!?

VL
OB
-obrisani-
01:16 23.04.2010.

22.04.2010. u 04:43h neurazumljiv je napisao/la: Ne, ne razumijes, Hrvatskoj dijaspori po Svijetu ovakve Ambasade i Predstavnistva ne trebaju kave su sada. Nista ne rade za dijasporu, nekada jesu, cuvajte ih na platnom spisku i porezu za bolje dane

VL
OB
-obrisani-
17:27 21.04.2010.

Kockao za obranu zemlje. Neven Julica: Las Vegas bojna....

VL
DU
Deleted user
17:29 21.04.2010.

Državni novac trošio sam na dobrobit zemlje.... jesi,jesi Nevene,stvarano nam je super...

VL
Avatar deziderij
deziderij
17:34 21.04.2010.

Ovo je samo jedan u nizu hohštaplera koji su se dočepali visokih pozicija u politici. A zbilja je jadno i degutantno čitati ( a mogu misliti kako ga je tek slušati ) kakvim se opravdanjima brani za spiskanu lovu. Neven bi htio da bude nevin. U plejadi onih kakav je i sam, on je sitna ribica, ikra tek, ali i njega su se dohvatili i \"pravna\" država pokazuje zube. One velike ne smije još ni spomenuti a kamo li procesuirati, jer bi ostala bez zubi. I tako....... država trenira strogoću.

VL
KA
karambita
17:41 21.04.2010.

Trosio novac za dobrobit zemlje, ajme evo mi muka ,moram ici povracati jer ovakva sranja vise ne mogu citati. Koji debil.

VL
OB
-obrisani-
17:56 21.04.2010.

Neven Jurica: Državni novac trošio sam na dobrobit zemlje ......................... Kao i neki visokopozicionirani političari? HAHAHA imali koje radno mijesto slobodno? Preporučam se za 20 % njegovih primanja. Bez bonusa, bez bijanco računa, samo stan hrana , nisam ishlapio, ne, ne pijem, kartam, kockam, ponekad se k... onako malo, laganje izućio od visokopozicioniranih stručnjaka, ništa ispod stola ništa vani, neču svoje tuđe nedam.....ostalo kod potpisivanja trajnog ugovora....

VL
Avatar Gricka**
Gricka**
19:10 21.04.2010.

Beda!!! Beda bre!!! Tako bi rekli nasi susjedi. Volim dobre komedije, parodije I slicno, al ovo je cista beda. Tako to izgleda kad se sirotinja domogne pozicije. Kad nema ni porijeklo ni postenja, pa na brzinu hoce maznut I zajebatt sve kaj je dostupno. Krade, laze, nema integriteta, prozdrljiva. Osoba nije elokventna. Nema smisao za humor. Jednom rijecju, zali boze.

VL
OB
-obrisani-
19:37 21.04.2010.

Neven Jurica je jedan od mnogih Doplomata koji su iskoristili svoju poziciju, nista novo, pogledajte malo bivse Hrvatske Diplomate po Australiji, kako se krade namjestaj i umjetnicke slike, ili pogledajte malo u supruga Hrvatske Ambasadorke u Washingtonu, Kolinde Grabar Kitarovic,, svakih nekoliko mjeseci, covjek se lijepo opije, slupa Diplomatsko auto i nikome nista. Land Rover ili Cadillac, nisu nista jeftiniji nego sto je Neven Jurica potrosio ili pokrao

VL
OB
-obrisani-
19:51 21.04.2010.

Svi oni Kradu i pljaćkaju u ime hrvatske države ali za svoj đep

VL
DU
Deleted user
20:11 21.04.2010.

Vegas! Juhuuu...

VL
Avatar Gricka**
Gricka**
20:27 21.04.2010.

A je?! Nisam znala za tu epizodu. Znaci da nemre sevit, jerbo takvima se komadi u dijaspori silno nabacuju. Cak i kad im se ne dize. Znaci frajer je jos i drkazdija. Mislim, sad je ostarjeo i zgleda ko ocerupani gusak. No, ni prije 20 godina nije bil bas bogzna kaj. .

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:43 22.04.2010.

Hrvatsku diplomaciju treba placati Hrvati u dijaspori. To ce dijaspori dati vise legitimiteta kod izbora (jer sad ne snose posljedice loseg izbora) a diplomacija kao i vecina zaposlenih ce se bolje ponasati kad su poslodavci u blizini.

VL
ČO
čombe
07:34 22.04.2010.

Nema šta on je tipičan primjerak jedne kvalitetne bagre s najvišeg nivoa ...Gori od njega je samo osoba koja ga je stavila na tako visoku diplomatsku poziciju ...

VL
TA
tania
10:57 22.04.2010.

Hvala ti dr. Franjo..

VL
Avatar gilera
gilera
11:26 22.04.2010.

trošio za dobrobit države,koji kreten,pa i ja bi trošio državni novac za dobrobit a tko ne bi,j.onaj tko te postavio na to mjesto,vratio bi ti meni sav taj novac a ne se još kurčio

VL
Avatar Gricka**
Gricka**
16:49 22.04.2010.

Neurazumljiv. Vrlo dobro. Nemrem si pomoc, no sjetila sam se jos jednog incidenta s cini mi se istom ambasadom. Zar to nije isto mjesto di je sin od Silvije Huma, a cija pak zena ima dva prezimena kojih se sad nemrem setit pisal blogove. Pisac blogova je pisal da umire od dosade I da si svako malo mora hitit DRKICU. Da izadje van I da su komadi koma, za zrigat a u ambasadi jednako tako I da si svako malo mora hitit neku drkicu da ne umre od dosade. Onda se javila mama i napala cijelu drzavu govoreci kako njen sin moze radit bilo gdje na svijetu I kak je on strasno pametan I da tko se njenog sina usudi prozivati na red. Naravno, na kraju su ga ipak spizidili iz ambasade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.