Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pivovara Regent

Neven Barač i suradnici optuženi za štetu od 3,2 milijuna kuna

Neven Barač
Marko Lukunić/Pixsell
06.09.2012.
u 18:19

Barač je, prema optužnici, zajedno s direktorom Ivaniševićem, znajući kako im je račun tvrtke blokiran preusmjerio poslovanje preko računa "Netre", ne plaćajući obveze državi

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podnijelo je optužnicu protiv bivšeg direktora Dubrovačke banke Nevena Barača (80), Gordana Ivaniševića (49), direktora pivovare Regent u Solinu te Milorada Drakulića (54), direktora tvrtke Netra d.o.o. zbog zloporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju čime su oštetili državni proračun za 3,2 milijuna kuna.

Za Barača u optužnici navode da je bio stvarni voditelj poslovanja pivovare, a terete ga da je od travnja 2004. do svibnja 2005. zajedno s direktorom Ivaniševićem, znajući kako im je račun tvrtke blokiran preusmjerili poslovanje preko računa Netre, ne plaćajući obveze državi. Neistinito su prikazivali da je zagrebačko trgovačko društvo davalo solinskom društvu pozajmice.

>>Izjavio sam da je Pašalić peti ortak i nakon tri dana bio sam u zatvoru

Komentara 7

BO
bolesnodrustvo
18:45 06.09.2012.

Ovaj s 3,2 mil. kuna pronevjere ispadne sitni lopov

Avatar vodomar
vodomar
18:54 06.09.2012.

Zna li itko gdje je peti ortak?

Avatar Vrijeme
Vrijeme
18:45 06.09.2012.

Najgore sto se banditima moze suditi samo ono sto im se dokaze, a ono nedokazano ostaje njima,...zauvjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije