Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POVEĆANJA

Neugodna obavijest: Jedna banka povećava provizije za podizanje novca na drugim bankomatima

Od 16. siječnja opet plaćanje naknade na bankomatima drugih banaka
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
20.04.2023.
u 16:31

Osim što su naveli kako paketi za studente i mlade više neće biti dostupni, od 20. lipnja podiže se i naknada za vođenje tekućih, žiro i multivalutnih računa i to na 2 eura mjesečno

Svim korisnicima Reiffeisen banke ovog je četvrtka stigla obavijest u kojoj su najavili podizanje cijena nekih usluga. Posljednjeg puta to su učinili u siječnju 2022. godine, a u obavijesti navode kako će to od lipnja ponovno učiniti zbog ''porasta cijena poslovanja''. 

Osim što su naveli kako paketi za studente i mlade više neće biti dostupni, od 20. lipnja podiže se i naknada za vođenje tekućih, žiro i multivalutnih računa i to na 2 eura mjesečno, odnosno 1,50 za vođenje tekućeg računa za isplatu mirovine. 

Korisnike će neugodno iznenaditi i podizanje naknade za vađenje gotovog novca na bankomatima drugih banaka u Hrvatskoj, koja se s minimalnih 3,32 eura, odnosno 25 kuna diže na 4 eura, odnosno 30,14 kuna. Banka i dalje uzima proviziju od 1,5 posto, a iste će se tarife primijenjivati i za podizanje gotovog novca debitnom karticom tekućeg računa na bankomatima u inozemstvu, multivalutnog računa u Hrvatskoj i u inozemstvu, kao i žiro računa u Hrvatskoj i u inozemstvu. 

Osim toga, minimalno 4,30 američkih dolara bit će naplaćeno za podizanje dolara u gotovom novcu s multivalutnih računa u Hrvatskoj te inozemstvu. Prevedeno, ako korisnik Reiffeisen banke odluči podići gotovi novac na bankomatu druge banke, za iznos od 10 eura morat će platiti ''proviziju'' od čak 40 posto. 

>> VIDEO Plenković žestoko kritizirao pojedine zastupnike: To je nedopustivo, naročito agresivan pristup prema predsjedniku Sabora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije