Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima poginulih

Netom prije nastupa na Euroviziji: Rusi napali rodni grad ukrajinskih predstavnika

Ukrajina
Reuters/Pixsell
14.05.2023.
u 00:19

Deset minuta prije nastupa ukrajinskih predstavnika u Liverpool Areni, objavljeno je da je napadnut Ternopil koji se nalazi na zapadu Ukrajine.

Rodni grad ukrajinskih predstavnika na Eurosongu pogođen je ruskim projektilima svega nekoliko trenutaka prije nego što je bend izašao na pozornicu u Liverpoolu, javlja BBC.

Vojni dužnosnik iz lokalne regije, Volodimir Trush, potvrdio je da su dvije osobe ozlijeđene. Deset minuta prije nastupa ukrajinskih predstavnika u Liverpool Areni, objavljeno je da je napadnut Ternopil koji se nalazi na zapadu Ukrajine.

Ključne riječi

Komentara 14

FU
Fusnota
09:12 14.05.2023.

Mrze sve vezano uz Euro osim kao valutu.

DI
Dimnjak
09:52 14.05.2023.

Pitanje je zašto Rusi drže oružje u tom gradu a ne u nekom skladištu koje je na polju daleko od naselja i ljudi.

SF
Sfsn_________
09:20 14.05.2023.

Oli su gađali afriku? Iz kojeg to grada u Ukrajini je rodom crnac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije