Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA izbora
Povratak na članak

Netanyahu pobijedio peti put, njegova će nova vlada skrenuti još više udesno

Trijumf predsjednika vlade na izborima vanjskopolitički je uspjeh Donalda Trumpa, a Izrael uživa sve veću potporu desnice u međunarodnim krugovima, kaže Žarko Puhovski

Komentari 6

MA
Matrix5
22:25 11.04.2019.

Ocekivano

VL
ZA
Zapadnjak
18:26 11.04.2019.

Oni zive u egzistencijalnoj prijetnji, a tada se bira desnicari, nacin na koji se razmislja u europi je luksuz koji si ljudi pod egzistencijalnom prijetnjom jednostavno ne mogu priustiti...

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
11:30 12.04.2019.

Ovisi tko gleda na pobjedu. Netko dobije izbore tri puta za redom i odmah je diktator, neko pet puta za redom i taj državnik i domoljub.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.