Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO SE OZLIJEDIO

Nesvakidašnja nesreća: Zaštitar pod utjecajem alkohola pao u zgradi HNB-a i zapucao

Tamni oblaci iznad Zagreba
Sanjin Strukic/PIXSELL
07.07.2022.
u 14:37

Nesreća se dogodila oko 23 sati

U prostorijama Hrvatske narodne banke u srijedu navečer dogodila se nesvakidašnja nesreća zbog koje je intervenirala i zagrebačka policija. Nakon što je zaposlenik pao s visine  ispalio je jedan hitac iz vatrenog oružja koje je posjedovao. 

– Zaposlenik trgovačkog društva koji obavlja poslove u Hrvatskoj narodnoj banci pao je s visine sa stuba. Liječnička pomoć mu je pružena u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da se teško ozlijedio. Utvrđeno je i da je bio pod utjecajem alkohola – kazali su nam iz PU zagrebačke.

Policija se nekoliko sati kasnije oglasila o slučaju i iznijela nove detalje.

"Jučer, 6. srpnja oko 23 sata na prostoru Medveščaka na Trgu hrvatskih velikana 57-godišnji zaposlenik trgovačkog društva koji obavlja poslove u prostoru banke pod utjecajem alkohola od 2,9 g/kg pao je na stepenicama i teško se ozlijedio.

Nakon pada 57-godišnjak je pod zasad nerazjašnjenim okolnostima ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja koje je posjedovao na zaduženju zbog čega su oštećena vrata. Prilikom navedenog događaja nitko drugi nije ozlijeđen. Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, dok je kriminalističko istraživanje i dalje u tijeku", navodi policija.

Ključne riječi

Komentara 3

PO
poluprovokator
15:54 07.07.2022.

Maalko se opustio, pa zveknuo i pucnjem dozivao pomoć?

Avatar nekakav
nekakav
14:57 07.07.2022.

ajmo sad na ovom primjeru etiketirati sve banke i sve zaštitare. zašto ne bi i sve radnike etiketirali kao lođe, aljkave, jer ja znam curu koja je gazdu zeznula jer nije na vrijeme predala zahtjev, prijavila potraživanja u stečajnu masu. zbog tjedan dana nerada, jer je gazda bio na putu, firma oštećena za milijun kuna, koje nije mogao naplatiti u postupku u kojem su se svi naplatili. ha? svi radnici su kao ona? firma čiji je godišnji promet par milijuna kuna...

UG
ugroženi
14:47 07.07.2022.

Toliko o tome koliko su hrvatske banke sigurne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije