Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neki već prekinuli dostavu
Povratak na članak

Nestašica lijekova. Ravnatelj dubrovačke bolnice: Možemo izdržati 10 ili 15 dana

Više od 80 posto bolnica danas, nažalost, ne može dobiti lijekove, prekinuli smo opskrbu za 33 bolnice u Hrvatskoj, bili smo prisiljeni, rekao je predsjednik Uprave Oktal Pharme, jedne od četiri nacionalne veledrogerije, Ivan Klobučar

Komentari 2

KO
Kokoiduhovi
16:10 20.10.2020.

Zbog čega veledrogerije ne pokrenu postupak ovrhe prema bolnicama? Kako si to netko može dozvoliti i priuštiti da tako puno novca nije naplatio, a robu i dalje izdaje?? Zar te veledrogerije imaju tako ogromne zalihe kapitala? Kako se nad građanimaa vrši ovrhe i za 5 kuna, jako je čudno da veledrogerije svoj dug ne naplaćuju ovrhom bolnica tj. vlasnika istih? Dogovor? Povlašteni položaj?

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:55 20.10.2020.

Gdje su milijarde koje uplaćujemo u zdravstveni fond ako nema ni dovoljno liječnila, ni sestara ni lijekova? Nadam se da ipak ima lijekova za kroničnu anemiju, to je opasna bolest.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.