Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEĆE GA BITI DO NOVE BERBE'

Nestašica glavne sporedne namirnice u Hrvata: Prodavan kao domaći, a uvezen iz Egipta i Cipra

31.05.2023.
u 06:37

Rupe u opskrbi, koliko je to moguće, krpaju se egipatskim i hercegovačkim krumpirom, no ni njega očito nema dovoljno

Ključne riječi

Komentara 33

FR
FranjoTT
07:15 31.05.2023.

Hoće li opet ista priča kao i sa žitom iz Ukrajine, prvo ste podigli cijene jer je nestašica a sada kada je jeftinije nego prije kukate kako će vas jeftina pšenica uništiti i želite zabraniti uvoz jer ste digli cijene za preko 100%? Čudno nakon invazije na Ukrajinu naši trgovački lanci bilježe najveće dobiti u svojoj povijesti, jednostavno nema logike....

LJ
ljudeman
08:23 31.05.2023.

Cipar, manji od Slavonije, izvozi krumpir u Hrvatsku! Zadnji nek ugasi svjetlo!

DU
Deleted user
09:00 31.05.2023.

Naravno da je nestasica kad su skoro svi domaci proizvodi etiketirani kao delikatese pod navodnicima. Hocete cvarke krompir tresnje rajcice jagode...ma domace je. To odmah kao da znaci da to nije za nas domace niti za svakodnevnu konzumaciju. A ne , to su delikatese za turiste koliko je sve domace poskupilo. Dakle to su delikatese. A nekada se hrana pravila za narod. I pravila se u ogromnim kolicinama. Zato je bila i jeftinija. A sada kumica sa placa diktira cijene uz izgovor kako je to eto domace. Bogu hvala na spanjolskim rajcicama i kineskom cesnjaku i poljskim jabukama. Uz ove domace artikle, pardon uz ove delikatese se tesko moze prezivjeti. Jedna spanjolska rajcica nakom toliko dana voznje u kamionu ona jos mirisi i nekako je slađa onako duplo pa i troduplo jeftinija od domace. Pa kad mi kazu kupujte domace 😄 kao da me u zdrav mozak zezaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije