Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži ga interpol

Nestao trogodišnji dječak Andrija Radunović

andrija radunović
Foto: screenshot/Interpol
07.03.2016.
u 13:18

Nestao je u Herceg Novom posljednjeg dana prošle godine i od tada mu se gubi svaki trag

Za trogodišnjim dječakom Andrijom Radunovićem, rođenim u Herceg Novom i zadnji puta viđenim 31. prosinca 2015. traga Interpol. Iako ta informacija nije službeno potvrđena, sumnja se da ga je majka Ruskinja odvela u domovinu nakon svađe sa suprugom koji je Crnogorac. Jedino što se zna jest da je majka prešla hrvatsku granicu sa svim važećim dokumentima, piše CDM.

"Andrija Radunović rođen je 17. prosinca 2012. godine u Pragu, u Češkoj. Otac mu je Danilo Radunović iz Crne Gore, a majka Nazmija Alina Radunović iz Rusije. Dječak ima državljanstva Crne Gore i Rusije, visok je 120 centimetara, ima smeđe oči i plavu kosu. Nestao je u Herceg Novom posljednjeg dana prošle godine i od tada mu se gubi svaki trag", objavio je Interpol koji moli građane da dojave informacije ako ih imaju. 

>> Jedini državljanin RH na Interpolovoj tjeralici pljačkaša dragulja

Komentara 5

IM
Immanuell
13:48 07.03.2016.

Pa sami ste odgovirili na enigmu oko nestanka...... Malom Andriji sve najbolje u životu i neka ga prati sretna zvijezda, a roditeljima neka im Bog prosvijetli pamet da se ne iskaljuju jedno na drugo preko nedužnog djeteta. Drži se mali.

Avatar Andabel
Andabel
14:08 07.03.2016.

jel su se nasli preko oglasa ili bznisa? btno je jako

OS
osica
14:47 07.03.2016.

Jeste li nešto pobrkali , trogodišnje dijete ...."visok je 120 cm"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije