Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestao zrakoplov

Nestao sin modnog kreatora Ottavija Missonija

ottavio missoni
Nel Pavletić/Pixsell
06.01.2013.
u 10:05

U zrakoplovu su bili Vittorio Missoni, čelnik modne kuće Missoni, i njegova supruga Maurizia Castiglioni, te njihovi prijatelji Elda Scalvenzi i Guido Foresti, kao i dvojica pilota German Merchane i Juan Fernandez.

RIM – Četvero talijanskih građana, među kojima najstariji sin modnog kreatora Ottavija Missonija, Vittorio Missoni (58), nestalo je tijekom leta u malom zrakoplovu iznad Venezuele, potvrdilo je talijansko ministarstvo vanjskih poslova.

Zrakoplov je nestao nakon što je napustio venezuelanske otoke Los Roques u smjeru Caracasa. U zrakoplovu su bili Vittorio Missoni, čelnik modne kuće Missoni, i njegova supruga Maurizia Castiglioni, te njihovi prijatelji Elda Scalvenzi i Guido Foresti, kao i dvojica pilota German Merchane i Juan Fernandez.

Venezuelanske vlasti tragaju za zrakoplovom. I tvrtka Missoni Spa obznanila je da je nestao zrakoplov u kojem je bio sin Ottavija Missonija.

“Zadnji kontakt sa zrakoplovom bio je na 10 milja od otoka Los Roques”, obznanio je venezuelanski ministar unutarnjih poslova Nestor Reverol.

Prije točno pet godina, 4. siječnja 2008., također na 10 milja od otoka Los Roques, nestao je zrakoplov u kojem je bilo osam talijanskih građana i ne zna se gdje su. Njihova tijela nisu nađena. Tada je pronađeno tijelo jednog pilota, ali od ostalih ni traga. Jedna od pretpostavki nestanka dva zrakoplova je i otmica zrakoplova vezana za krijunčarenje droge.

>>\"Šumski dječak\" opet nestao, Njemačkoj dužan 25.000 eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije