Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli kosti

Nestao dok je lovio koze, sumnja se da su ga pojeli kanibali

otok lizard
16.10.2011.
u 15:03

Nijemac Stefan otišao je u šumu u lov na koze, no nikada se nije vratio. Lokalna policija pronašla je odjeću, kosti i zube te zbog toga sumnjaju da su ga pojeli kanibali.

Lokalne vlasti otoka otoka Marquesas u Francuskoj Polineziji sumnjaju kako su Nijemca Stefana R. oteli, ubili i zatim pojeli kanibali dok je bio na odmoru na spomenutom otoku, piše Bild.

Stefan je, naime, 1998. godine sa svojom 37-godišnjom djevojkom odlučio oploviti svijet na vlastitom brodu. Ove godine usidrili su se na obali otoka Marquesas. Sprijateljili su se s lokalnim stanovništvom i s njima su išli u lov na koze.

Jedan dan je Stefan otišao u šumu, no nije se vratio. Njegova djevojka ga je zatim krenula tražiti no nju je oteo lovac plemena i svezao za drvo. Ipak, uspjela se osloboditi i o svemu obavijestiti policiju.

Lokalna policija u šumi je pronašla odjeću, kosti i zube te zbog toga sumnjaju da su ga pojeli kanibali.

Ključne riječi

Komentara 14

KR
kreont
15:53 16.10.2011.

Lovac postao lovina. Djevojka je bila prekoščata pa su je pustili. Vrlo je ružno znati da još na planeti postoje \"hanibali\". Ja bi sve njih polovio, onda jednog po jednog pekao na žeravi.

DU
Deleted user
15:51 16.10.2011.

Stefan je, naime, 2998. ------------------------------------------- ?????????????????????? koji kreten ovo napisa

Avatar flegmatik
flegmatik
20:34 16.10.2011.

Pa što ga je đava tjerao za kozama, kad je sa sobom imao djevojku???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije