Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARGENTINA

Nestali muškarac pronađen u utrobi morskog psa: Obitelj je prepoznala tetovažu

Morski pas
Foto: Pixabay
1/2
28.02.2023.
u 10:06

Diego Barria (32) nestao je prije 10 dana nakon što se vozio plažom na jugu Argentine, a jedini trag je bio uništeno vozilo. Ostatke, za koje se vjeruje da su njegovi, pronašli su ribari, čisteći morske pse koje su uhvatili ove nedjelje. Policija nastavlja istraživati okolnosti slučaja

Dvojica ribara su ove nedjelje u argentinskoj regiji Chubut na jugu zemlje obalnoj straži prijavili pronalazak ljudskih ostataka u utrobama morskih pasa koje su uhvatili. Prema izvješću policije, riječ je o tijelu Diega Barrie (32) koji je nestao nakon što se terencem vozio po istoj plaži 18. veljače, Prema izjavi Daniele Millatruz, policijske službenice koja je vodila potragu za nestalim Barriom, obitelj ga je prepoznala prema tetovaži koju su uočili na ostacima. Usprkos tome bit će provedeno DNA testiranje kako bi se sa sigurnošću utvrdio identitet osobe. Točan tijek događaja i danje nije jasan i istraga će se nastaviti. Vozilo, kojeg je Barria vlasnik, pronađeno je oštećeno 20. veljače na plaži blizu mjesta gdje su ribari ulovili morske pse.

>> VIDEO: U skladištu Rimac Grupe došlo do manjeg požara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije