Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobno silvestrovo

Preminuo vozač autobusa nastradao u sudaru na Jadranskoj magistrali

noćna policija,policijski auto
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
01.01.2014.
u 10:30

Za izvlačenje vozača nastradalih u sudaru pozvani su vatrogasci, jer su ostali prikliješteni u vozilima

Na Staru godinu u sudaru kombija i minubusa na Jadranskoj magistrali iznad Selca poginuo je 53 godišnji D.S. iz Novog Vinodolskog, vozač minibusa, dok je vozač kombija VW Transporter, 34-godišnjak,  također iz Novog Vinodolskog teško ozlijeđen.

Nesreća se dogodila oko 18 sati na ravnom dijelu ceste kad je vozač kombija koji se kretao u smijeru Crikvenice iz zasad neutvrđenih razloga preko pune crte prešao na suprotni kolnički trak i udario u minibus. Od siline udara minibus je odbačen u zaštitnu ogradu, a kombi se ispriječio na cesti. Vozači su u oba vozila ostali prikliješteni pa su ih iz vozila izvadili vatrogasci.

Obojica su bila živa i odvezena u KBC Rijeka na Sušaku, no 53-godišnjak je dva i pol sata sata kasnije preminuo u bolnici dok je vozač kombija zadobio po život opasne ozlijede. 

>> Na Jadranskoj magistrali izgorio kamion

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije