Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTO NA KROVU

Nesreća kod Ludbrega: Vozačica sletjela s ceste, ozlijeđena ona i 4-godišnja djevojčica

Ludbreg: Voza? osobnog automobila poginuo u sudaru s cisternom na D2
Foto: Ilustracija/Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
03.02.2023.
u 11:15

U prometnoj nesreći u Selniku ozlijeđene su vozačica te djevojčica u starosti od 4 godine

U Glavnoj ulici u Selniku (Ludbreškom) jučer oko 7.50 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Vozačica (33) koja je upravljala osobnim vozilom iz smjera Sv. Đurđa u smjeru Ludbrega brzinu nije prilagodila osobinama i stanju ceste, pa je pri izlasku iz lijevog zavoja izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela u lijevu stranu van kolnika.

- Tom je prilikom prednjim desnim dijelom vozila udarila u metalnu ogradu i u priključni ormarić plinske instalacije, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na krov. U prometnoj nesreći ozlijeđena je vozačica i njena putnica, dijete starosti četiri godine - izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede će se okvalificirati naknadno. Na mjesto događaja, zbog curenja pina iz plinovoda, izašli su pripadnici DVD-a Ludbreg i druge nadležne službe radi uklanjanja kvara. Iz sigurnosnih razloga, županijska cesta br. 2071, bila je zatvorena za promet od 08.10 do 08.24 sati.

>> VIDEO Još 70.000 stanovnika dobit će besplatno dopunsko, Vlada povećala cenzus

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
11:29 03.02.2023.

ma samo divljaj dok voziš dijete.... budite svjesni da djeca uče od vas i da će jednog dana kad odrastu isto tako voziti kao i vi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije