Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONJI KUKURUZARI

Nesreća kod Hrvatske Kostajnice: Automobil naletio na biciklistkinju, preminula je u vozilu Hitne

Zagreb: Obilježava se Svjetski dan bicikla
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.04.2023.
u 11:51

Kako javlja policija, do nesreće je došlo oko 9,45 sati kada je osobni automobil naletio na ženu starije dobi koja je bila na biciklu

Jutros je u Donjim Kukuruzarima nedaleko od Hrvatske Kostajnice došlo do naleta automobila na biciklistkinju. Žena je u nesreći bila teško ozlijeđena te je preminula.

Kako javlja policija, do nesreće je došlo oko 9,45 sati kada je osobni automobil naletio na ženu starije dobi koja je bila na biciklu. Od posljedica nesreće preminula je u vozilu Hitne pomoći. Slijedi očevid, javlja policija. 

>> VIDEO Tko je Tomislav Sabljo, ubijen u noćnom klubu: Zadnjih je godina više bio u Remetincu nego van njega

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije