Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Žigmanov:
Povratak na članak

'Neprimjerene izjave nakon napada zaoštravaju odnose i štete Hrvatima u Srbiji'

- Ozračju napetosti pridonijele su i navijačke skupine. Pojavljuju se nekakvi tenkovi i traktori pred utakmice, to sigurno neće biti smirujući čimbenik u ponovno zaoštrenim odnosima Srbije i Hrvatske, istakao je Žigmanov

Komentari 10

MI
miholjčan
15:52 29.08.2019.

Hrvata ima puno izvan Hrvatske i u mnogim zemljama predstavljaju nacionalnu manjinu. Sve što činimo nacionalnim manjinama u Hrvatskoj, zapravo činimo Hrvatima u drugim zemljama, odnosno pozivamo druge da im to čine.

VL
JJ
janica_jadnica
15:56 29.08.2019.

Ako policija i pravosudje odrade svoj dio posla, situacija ce se smirit, u suprotnom eskalirat. Krajnje je vrijeme da se nacionalni batinasi nadju iza brave na duzi vremenski period, za dobrobit neduznih ljudi.

VL
TO
Toni66
09:46 30.08.2019.

'Neprimjerene izjave nakon napada zaoštravaju odnose i štete Hrvatima u Srbiji', a ja bolan pomislio e da im pokažemo Bato pa mi smo NATO nema straha sada i nije to slaba Vlada ..... Neka i Ameri znaju i da namam jednom F16 lifraju ! ( Čujem neki Bosanac to meni prića ) Tko čita redovito VL zna da ih ima Bosnćerosa ....

VL
Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
15:09 29.08.2019.

Da manjine to osjete. U Srbiji se Hrvati zakljucavaju u svoje kuce. U Hrvatskoj se prepoznavaju Hrvati koji su bili u bilokojem konfliktu s nekime a da i nisu znali da je taj lik Srbin (treba prvo pitati) i tii se Hrvati onda medijski napadaju, optuzuju i osudjuju i nakon toga zakljucavaju u istrazne zatvore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.