Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TISNO
Povratak na članak

Klubovi upozoravaju turiste : 'Taksisti 'deru' goste i voze ih u pijanom stanju'

Naglašava se kako nisu svi taksisti opasni, ali...

Komentari 6

OV
Ovozemaljski
18:16 26.07.2017.

Evo na otoku Losinju se iste stvari događaju, njih dvoje drze monopol,.kupili 15 auta, dogovorili cijene i bezobrazno deru turiste, za 2 km voznje uzimaju im od 150 do 300kn, gosti ostaju sokirani i nesretni vicuci da se nikad nece vratit u ovu drzavu. Lokalna vlast zatvara oci i prave se da to ne vide. Daj Boze da se pojavi sto vise Ubera i takvih jer ovo nije vrsta biznisa, vec legalni kriminal i pljacka!

VL
ST
stefj
19:04 26.07.2017.

I onda država ne dozvoljava Uber, a ovi taksisti lopov do lopova... Baš sam neki dan išao od hotela do hitne na Lošinju, cijena 60 Kn za minutu vožnje, taksimetar ugašen, niti pomisli da se izda račun... I onda država brani te iste?

VL
NI
Nini istrijan
19:43 26.07.2017.

Nije cudo da su taksisti protiv ibera jer su taksisti jedna mafija kojoj izgleda nitko ne moze stati na kraj.Pet puta su se vozili moji gosti sa pulskog aerodroma u Fazanu i Valbandon.Niti jedan od taksista nije imao ukljucen taksimetarr a cijena voznje u prosjeku 250 kuna.Prosjek duzine puta bio je 12 km.

VL
GV
golub Vaso
04:50 27.07.2017.

onda taksisti kažu da ih Uber uništava, kod Uber a je sve transparent no

VL
Avatar mrTrobec
mrTrobec
10:14 27.07.2017.

Nisu taksisti jedini koji deru goste,čim se približiš obali Jadrana čeka te čopor hijena,svaka otkida koliko god može pohlepnim žvalama

VL
AO
ante.oreskovic75
09:35 27.07.2017.

Nisu lopovi taksisti nego lokalna vlast koja to tolerira i sudjeluje u tom!Može se riješiti u jednom danu,samo zašto bi?A da možda turistička zajednica to riješi sa lokacija ako su oni pošteni i misle malo i na sutra?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.