Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZA REŠETAKA

Nepoznati život hrvatskih zatvorenika: Većina ih je tamo zbog istog nedjela, imaju tri obroka i ne moraju raditi

21.10.2021.
u 12:30

Električni paralizator, mlazovi s vodom, podražavajuća kemijska sredstva i vatreno oružje nisu primijenjeni tri godine

Komentara 4

Avatar Majda
Majda
15:32 21.10.2021.

@Roland Rad u zatvoru je privilegija i mora se zaslužiti,jer je plaćen bar 1 000 kn,stavlja se na depozit 1/3,tako da ne mora krasti kad izađe. Pročitati zakon o izdržavanju kazne prije stavljanja jezika u pogon.

RO
roland
14:50 21.10.2021.

Besplatna tri obroka, toplo, liječnik, terapija, mlada psihologinja da mu nije dosadno. Samo trening, hrana i san. Žene su ionako precijenjene. Nekada su robijaši radili, to je bila metoda preodgoja, a sada sada...? Užas!

RO
roland
14:45 21.10.2021.

Tri obroka i ne moraju raditi? Dakle, kad se nauče na besplatan obrok bez rada, što će raditi na slobodi nego krasti? Umjesto da i nauče da se obrok mora zaslužiti radom, oni su u režimu - sve na gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?