Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
besplatno ronjenje

Neobična proslava Praznika rada u bazenu

Neobična proslava Praznika rada
01.05.2017.
u 17:20

Posjetitelji su dobili priliku tijekom dva dana besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom i uz osnovu poduku o tehnikama ronjenja zaroniti u bazen projekta Pogled u plavo

Općina Plitvička jezera povodom proslave 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada organizirala je besplatna probna ronjenja za svoje sugrađane i sve zainteresirane posjetitelje. 

Ova nesvakidašnja manifestacija posebno je razveselila one najmlađe koji su dobili priliku po prvi put zaroniti pod punom ronilačkom opremom te osjetite sve ljepote i čari ronjenja.

"Prvi put ronim. Ovo mi je baš super. Gledam često filmove s roniocima i ja želim biti ronioc“, rekao je 11-godišnji Luka kojemu je ovo prvo iskustvo pod vodom.

Svi zainteresirani posjetitelji dobili su priliku tijekom dva dana besplatno zaroniti pod punom ronilačkom opremom i uz osnovu poduku o tehnikama ronjenja zaroniti u bazen projekta Pogled u plavo uz sigurnost instruktora ronjenja ronilačkog kluba DPS Zagreb i instruktora ronjenja Nemo Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi Specijalističke ronilačke postrojbe Grada Zagreba za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama.

"Općina Plitvička Jezera radi svaku godinu školu plivanja, a ovo je samo jedna  dodatna mogućnost kako bi zainteresirali našu djecu da se bave i drugim aktivnostima. U našoj Općini imamo svjetski biser - Nacionalni park Plitvička jezera i sigurni smo da će netko od ove mnogobrojne djece postati novi Cousteau kako bi istraživao naša jezera", istaknuo je Boris Luketić, načelnik Općine Plitvička Jezera i ujedno pozvao sve stanovnike Općine da se pridruže u večernjim satima spektaklu Pogleda u plavo, laser show Prolighta.

U večernjim satima 1. svibnja 2017.god. s početkom u 21, 22 i 23 sata sve posjetitelje očekuje spektakularan laser show te će imati jedinstvenu priliku roniti uz muziku i rasvjetu i ujedno uživati u scenografiji igre svjetala.         

U montažnom bazenu promjera 10 m stvarnom doživljaju dubine pridonijele su i podvodne fotografije poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koje se nalaze na unutarnjim stranicama bazena. Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili akciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije