Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO JOŠ NISMO VIDJELI

Neobičan prizor na Braču: Bolje da eksplodira vanka nego unutra

Milna, Brač
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
17.02.2020.
u 09:34

Dok mnogi ispod prozora imaju postavljen štrik za sušenje rublja, jednom se Bračaninu to mjesto učinilo idealnim za postavljanje plinske boce

Dok se ispod prozora na brojnim kućama i zgradama uglavnom nalaze štrikovi za sušenje rublja, u Milni na Braču tu je poziciju zauzelo nešto sasvim drugo.

Naime, ispod jednog prozora na kamenoj kući nalazi se pričvršćena plinska boca. Boca je pričvršćena s dva nosača, a na kući je probušena rupa kroz koju ide cijev koja je povezana s jedne strane s bocom, a s druge vjerojatno sa štednjakom.

Neobičan prizor izazvao je lavinu komentara na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca, gdje je fotografija objavljena.

''Moga je to lijepo omotati limom i na vrhu imati poklopac na kojem bi moga stat pitar sa cvićem'', ''Ako eksplodira barem su sigurni u kući'', ''U nekoj normalnoj državi bi te odveli u neku ustanovu'', ''Pa to nije zabranjeno. Nema mjesta kad rublje mora sušiti unutra'', ''Bolje da eksplodira vanka nego unutra'', samo su neki od urnebesnih komentara.

Komentara 20

Avatar Proleter
Proleter
10:01 17.02.2020.

Nitko se plina ne boji više od Dalmatinaca.

SK
Skviki
11:08 17.02.2020.

Plinska boca nemre eksplodirat. Ako se kod mijenjanja boce promjeni dihtung i sa pjenom ispita spoj sa ventilom, redovno mijenja crijevo, nema zime.

Avatar Matija22
Matija22
10:59 17.02.2020.

Bravo pametnjakoviću staviš plinsku bocu vani da je grom pogodi kad bude nevrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije