Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Specijal Oluja (3)

Anđelko Ledić: Topnik postao televizijska kuharska zvijezda

kuharrrr
Foto: Dušan Mirković/PIXSELL/Ilustracija
05.08.2014.
u 16:45

Večernji list u specijalu Oluja 1995.-2014. donosi priče 24 branitelja koji nakon pobjede u ratu vode novi život i poslove

Povodom obilježavanja 19.obljetnice vojno redarstvene akcije Oluja, Večernji list u specijalu Oluja 1995.-2014. donosi priče 24 branitelja koji nakon pobjede u ratu vode novi život i poslove.

Ovdje pročitajte prvi dio priča, a ovdje drugi dio

U nastavku pročitajte posljednjih osam priča branitelja:

Pišu: Petar Grubišić, Marina Borovac, Renata Rašović, Ljiljana Marić, Snježana Bičak, Miroslav Flego, Slavica Vuković, Suzana Lepan i Vedran Balen

Komentara 1

Avatar kudaidudivljesvinje
kudaidudivljesvinje
13:07 07.08.2014.

Topnici daleko od prve crte bojišta.Nema se baš čime pohvaliti.Što bi rekli iz Gardijskih Brigada,specijalne policije,specijalnih postrojbi poput GDP vojnih specijalaca iz Šepurina,Bojne Zrinski i svi ostalih iz rova na prvoj crti.Ovo je neka samopromocija gdje uvijek novinari nađu ovakve "ratnike"desetak kilometara od prve crte bojišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije