Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE OSUDE
Povratak na članak

Nemiri u Sarajevu zbog najave bleiburške mise, mogući i prosvjedi

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka kazao je pak kako on ne vidi ništa sporno u tome da se komemoriraju žrtve komunističkog režima, ali je istaknuo kako se to mora činiti bez bilo kakvih fašističkog znakovlja i poruka

Komentari 14

KE
keckin37
23:06 08.05.2020.

SAmo naprijed Puljicu. Nedaj se smesti. Tamo su ubijeni nevini vojnici i civili. Prave ustase su pobjegli, a obicni vojnici koji nisu pocinili zlocine su se predali, misleci da se nemaju cega bojat. Ali nazalist, znamo sto ih je snaslo. Bio je rat, i bila je mobilizacija. Nisi mogao da biras ´, da li ces u vojsku i u koju, nego tamo gdje si se zadesio, tamo su te mobilizirali.

VL
KA
Kalimero4
11:00 09.05.2020.

U BiH je bilo 28000 muslimana i 22000 Hrvata u ustaškim postrojbama.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
06:25 09.05.2020.

E ova inkvizicija na portalu je ista kao i ona prije 75 godina , ne razumije , nepismena ali je na liniji i djeluje ako joj se ne svidja radira te ali zato reklame za seks portale velikodušno dozvoljava .s portale velikodušno dozvoljava .

VL
AD
ADLER
19:17 12.05.2020.

Brišete mi komentare nizašto ! Dobro sam kazao: Zamislite ovakvu misu u Njemačkoj za pripadnike Waffen-SS postrojbi !?

VL
SA
Samiraredzo
09:44 09.05.2020.

Pa ispade onda da se vise muslimana borilo za Hrvatsku po toj prici o 20000 mudzahedina,a i u domovinskom ratu su mnogi dali zivote za Hrvatsku,a ovako se zahvaljujete,svaka cast,komsije...

VL
Avatar dado26
dado26
23:40 09.05.2020.

Iza drugog svijetskog rata u Njemačkoj na nirnbergšim procesima od strane pobjednika osuđeno 12 osoba na smrt sa sva zlodjela koja su počinjena od strane fašističke njemačke. A jugofašisti hoče opravdati da na stotine tisuča hrvata koji je Tito iito i njegovi partizani mučili, ubijali i žive zazidali da su večinom bili zločinci. Kako jedna velika Njemačka koja je kriva za drugi svjetski rat, za holokaust ima 12 osuđenih zločinaca a jedna mala hrvatska ima na stotine tisuča zločinaca? Ako znamo da je večina ustaškoga rukovodstva pobjegla za latinsku ameriku koliko je onda moglo biti zločinaca između stotini tisuča ubijenih?Ovo nije bila osveta nad zločincima več genocid nad hrvatskim narodom od strane jugofašista na čelu sa krvavim bravarom Josipom Brozom Titom.

VL
Avatar Merlinka
Merlinka
09:12 09.05.2020.

E crni Puljicu zar da držiš misu za one što su ti pola familije pobili ,misa za ustase ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.